6 lucruri la care se gândesc bărbații la prima întâlnire


O primă întâlnire poate crea păreri și multe gânduri îți pot trece prin minte, mai când vine vorba de percepția separată a bărbaților și a femeilor.

Iată ce le trece prin cap bărbaților la prima întâlnire:

1. Oare există perspective pe termen lung?

Din moment ce te-a invitat deja la întâlnire, înseamnă că îl atragi şi i-ai trezit interesul să te cunoască mai bine. În timp ce discutaţi nimicuri şi încercaţi să fiţi spirituali, el se întreabă în gând dacă există perspective pe termen lung în privinţa legăturii voastre încă superficială. Cu alte cuvinte, încearcă să îşi dea seama dacă îl interesezi doar fizic sau ai şi o personalitate care să te facă potrivită să îi fii iubită.

2. Doar eu simt chimia?

Pe măsură ce detectează tot mai clar semnele clare de chimie între voi şi devine dornic să se apropie tot mai mult de tine, începe să se întrebe dacă şi tu simţi acelaşi lucru. Imediat ce devine interesat de tine, cel puţin la nivel pasional, este la fel de îngrijorat ca şi tine în privinţa modului fericit sau nu în care decurge întâlnirea.

3. Ce picioare/bust/buze/ochi frumoşi/frumoase are!

Prima întâlnire este pentru el ca o excursie a unui copil într-o fabrică de ciocolată: nu ştie unde să se mai uite, pentru a savura cu privirea toate bunătăţile din faţa lui! Da, îţi analizează cu nesaţ formele şi îşi spune în gând că ai picioare sau buze superbe, dorindu-şi pe ascuns să ajungă să le şi atingă, cât mai curând posibil!

4. "Ce drăguţă e când..."

Un alt lucru care îi trece unui bărbat prin minte la prima întâlnire cu tine este că ai un mod adorabil în care zâmbeşti, îţi dai parul în spatele urechii, îţi mişti nasul când te miri etc.

Obiceiurile simpatice rămân de fiecare dată amintiri vii în mintea lui, zile în şir de la întâlnirea voastră, pentru că sunt cumva nota ta distinctivă, care te face specială, feminină şi delicată.

Citește mai departe pe Eva.ro

Comentarii Facebook