Joi 20 Ianuarie

5 semne zodiacale care atrag energii negative. Îndepărtează-te de ele!


5 semne zodiacale care atrag energii negative. Te simți prinsă într-un ciclu de întâmplări nefaste ce se repetă periodic sau ai numeroase gânduri negative care te copleșesc? Toți avem partea noastră întunecată, dar în cazul anumitor persoane, în funcție de zodia lor, aceasta este mult mai pronunțată.

Energiile negative și cele pozitive se transmit, pot fi trecute de la o persoană la alta și cresc pe parcursul acestui proces. Așa că este de la sine înțeles că semnele zodiacale care poartă mai multă energie negativă o transmit și în jurul lor, chiar dacă nu au această intenție.

5 semne zodiacale care atrag energii negative

Atunci când sentimentele negative, precum furia sau tristețea, ne copleșesc și le ținem închise în noi, energia negativă pe care o transmitem este mai pronunțată. Alteori, această energie este întreținută de anxietate, depresie și lipsă de speranță. De asemenea, persoanele foarte competitive, impulsive sau care au tendința să-i învinovățească pe cei din jur sunt un rezervor de energie negativă.

Influențele zodiacale au un rol important în ceea ce privește acumularea și transmiterea acestor energii oculte, pentru că anumite zodii sunt mai conectate cu partea lor de umbră și mai vulnerabile în fața propriului subconștient. 

Iată care sunt cele 5 semne cu cea mai mare încărcătură de energie negativă, de care trebuie să te ții departe atunci când au zile proaste.

5 semne zodiacale care atrag energii negative. Rac

Semnele de apă au cea mai pronunțată energie negativă, pentru că granițele dintre rațiune și lumea tenebroasă a subconștientului sunt mult mai subțiri în cazul lor. Racul este guvernat de Lună și, întocmai ca astrul nopții, trece prin faze de lumină, dar și de întuneric, în care energiile sale negative sunt maxime. 

Sensibil, iubitor și atașat de familie și prieteni, Racul poate fi o adevărată pacoste în zilele sale negre. Energia negativă pe care o degajă în astfel de momente este atât de mare, încât cei din jur nu îi pot face față. Adesea, Racul acumulează multă frustrare și anxietate, iar această combinație explozivă poate produce adevărate catastrofe relaționale. 

Atunci când se simte amenințat sau nu se poate adapta realității, când este nedreptățit sau ignorat, Racul transmite valuri de energie negativă, așa că este bine să stai cât mai departe de el.

5 semne zodiacale care atrag energii negative. Fecioară

Extrem de perfecționistă și foarte critică, Fecioara vede adesea lumea printr-o lentilă negativă, dar, de fapt, contaminează lucrurile cu propria negativitate. Chiar dacă i se spune adesea să nu mai controleze totul în jur și să aibă o atitudine mai blândă, Fecioara nu se poate abține să nu fie un judecător nemilos chiar și la cele mai mărunte greșeli ale celorlalți. 

Unei Fecioare îi este foarte dificil, dacă nu imposibil, să vadă partea bună din lucruri, jumătatea plină a paharului. Întotdeauna se concentrează pe aspectele nocive, rele, nedrepte ale lumii, de aceea atrage o cantitate foarte mare de energie negativă, pe care o transmite celor din jur. 

Fecioarele sunt, de multe ori, persoane dificil de abordat și de mulțumit, care îți pot distorsiona viziunea față de lume, nimicind încrederea în ceilalți. Dacă simți că nu poți face față rafalelor de negativitate ale Fecioarei, păstrează distanța!

5 semne zodiacale care atrag energii negative. Scorpion

Scorpionul nu a fost întâmplător asociat cu impulsurile negative profunde, chiar și cu moartea. Nativii Scorpion pot găzdui emoții distructive care îi fac greu de tolerat, pentru că pur și simplu îi rănesc pe cei din jur.

Se vorbește câteodată de așa-numiții „vampiri energetici”, cei care se hrănesc din energia ta și te epuizează fizic și psihic. În preajma Scorpionului poți simți uneori acest sentiment de epuizare, dar și o senzație de negativitate profundă, care îți pătrunde direct în inimă. Dornic de putere, manipulator și ascuns, Scorpionul își poate arunca asupra ta veninul când te aștepți mai puțin. 

Chiar dacă nu te atacă pe față, vei simți influențele sale în jurul tău atunci când vrea să te doboare. Este bine să nu-ți faci dușmani din această zodie, pentru că te vor copleși cu energia lor negativă, mai ales dacă le ești rival la locul de muncă sau încerci să obții o recompensă pe care ei și-o doresc.

5 semne zodiacale care atrag energii negative. Capricorn

Se spune despre Capricorn că este o zodie stabilă și înțeleaptă, dar realitatea este că poate găzdui și multe gânduri și emoții negative. La fel de critic precum Fecioara, Capricornul are zile când vede toate lucrurile în negru și, de regulă, nu are încredere în oameni și-i tratează cu rezervă. Dar principalul său „păcat” este furia, impulsivitatea oarbă de care poate da dovadă în anumite momente. 

Atunci când este furios sau foarte frustrat, Capricornul creează în jurul său o atmosferă de teroare, pentru că nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Chiar dacă ulterior își reconsideră atitudinea și regretă efectele purtării sale, în acele momente este un adevărat „tun” de negativitate. Resentimental și răzbunător, Capricornul te poate contamina cu gândurile sale negative și cu emoțiile distructive, dacă nu-ți asiguri un scut împotriva sa.

5 semne zodiacale care atrag energii negative. Vărsător

Despre Vărsător este cunoscut faptul că rareori își arată chipul adevărat și poartă o serie de măști, în funcție de situație, pentru a nu fi prins niciodată pe picior greșit. Ceea ce se cunoaște mai puțin este faptul că de multe ori Vărsătorul adăpostește în sine o senzație de vid și o tristețe pe care nu o poate împărtăși cu nimeni. 

Dar, dincolo de măștile sale bine studiate, aceste sentimente profunde nu pot fi cu adevărat înnăbușite, ci răzbat la suprafață sub forma energiilor negative. Vărsătorul va încerca să combată propria negativitate prin tendința de a fi realist și cu picioarele pe pământ, dar energiile negative se perpetuează dincolo de granițele rațiunii, declanșând ciclic emoții nefaste și evenimente tulburătoare în viața acestuia. 

Dacă te afli în preajma unui Vărsător, acesta poate fi o persoană minunată, creativă și nonconformistă și un bun prieten în viața de zi cu zi. Însă, în momentul când intră într-un ciclu de negativitate, este bine să te ferești de influențele sale, care te pot aduce la depresie.


Comentarii Facebook