30 de bilete GRATUITE la o petrecere tiganeasca Gimmy Gipsy Dance Party si la un concert surpriza in Euphoria Music Hall pentru vineri seara

Iti place sa petreci in stil mare, dar sa faci si miscare? Stiri de Cluj te trimite maine seara la o petrecere tiganeasca unde te vei distra cum n-ai facut-o demult timp.

 

Si ca distractia sa fie completa, mai si dai jos multe dintre caloriile care s-au pus pe coapse si pe burtica.

 

Castiga un loc la Gimmy Gipsy Dance Party! Avem 30 de bilete pentru voi! Gimmy organizeaza maine seara la Polus, incepand cu ora 20, o petrecere cu dansuri tiganesti dedicata tuturor celor ce doresc sa se distreze, dar si sa faca miscare inacelasi timp! 

 

Stiri de Cluj are 30 de bilete pentru cititorii care vor trimite primii pe delia.carbune@stiridecluj.ro un print screen cu Stiri de Cluj. Va rugam in mail sa scrieti numele complet si un numar de telefon la care puteti fi gasiti.

 

Castigatorii vor fi anuntati maine la ora 11! Gimmy nu va va lasa sa plecati acasa, dupa petrecere! Toti participantii la DanceParty vor primi un loc gratuit la concertul de vineri seara de la Euphoria Music Hall! Trupa? Surpriza! 

 

Lista castigatorilor

1. Bonea Andreea Ildiko

2. Morosan Catalina

3. Hegyes Carmen Claudia

4. Sumlea Delia-Rebeca

5. Andrei Palatkas

6. Cazacu Cezara

7. Mbodeno Samaki

8. Marian Ghic

9. Buftea Florina

10. Covaci Csilla Maria

11. Moldovan Alin

12. Marius Bodea

13. Varga Simina Alexandra

14. Porutiu Malvina

15. Ursu Galina

16. Antal Robert

17. Alexandra Filip

Lista ramane deschisa pana la completarea locurilor disponibile. Toti cei care au castigat sunt asteptati astazi la ora 19.40 la Gimmy in Polus costumati pentru petrecerea tiganeasca. Intrarea se va face pe baza buletinului de identitate. Distractie placuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook