3 strategii pe care le poți folosi pentru a câștiga jucând la ruletă online


Ruleta este una dintre cele mai populare tipuri de jocuri de cazino online. Ruleta online este o alegere excelentă pentru cei care intră pe top-cazino.ro pentru a descoperi cazinourilor online unde se pot distra.

Pot juca la ruletă online atât cei cu experiență, cât și care nu au experiență în domeniul jocurilor de noroc online. O mulțime de jucători de ruletă jură că au o strategie care le garantează victoria.

În timp ce jocurile de noroc implică întotdeauna un nivel de risc, strategiile pot contribui la minimizarea riscului. Toată lumea vrea să aibă parte de cea mai bună șansă de câștig, la urma urmei. Și aceasta este exact ceea ce poate face o strategie de ruletă. De unde știi ce strategie de ruletă să folosești?

Ei bine, despre asta este vorba în acest articol. În cele ce urmează îți vom vorbi despre 3 strategii de ruletă. Vom analiza trei dintre cele mai populare strategii de ruletă folosite la jocurile de cazino online. În primul rând, vom arunca o privire asupra strategiei de pariere Martingale.

Strategia Martingale

Dacă ești pasionat de jocurile de noroc cu siguranță cunoști strategia Martingale. Este vorba un sistem folosit adesea în jocurile de noroc sportive. Ce anume presupune strategia Martingale? Cum funcționează? Strategia Martingale presupune dublarea mizei de fiecare dată când pierzi un pariu.

De exemplu, să spunem că joci la ruletă și pariezi pe roșu. Miza aleasă poate începe de la 10 euro. Dacă câștigi, continui să pariezi 10 euro pe roșu. Dacă pierzi, dublezi miza la 20 și pariezi din nou pe roșu. O altă pierdere te va determina să mărești miza la 40. Continui în același mod, astfel încât secvența ar merge de la 80, apoi la 160, apoi la 320.

Mizele pot crește foarte rapid folosind strategia Martingale. Dar legea mediilor spune că vei câștiga întotdeauna în cele din urmă, recuperând  toți banii pierduți la pariurile anterioare. Singura problemă aici este că ai nevoie de un buget nelimitat pentru a putea realiza acest lucru. Unele cazinouri online au, de asemenea, un nivel maxim al mizei la ruletă. Acest lucru îți poate afecta capacitatea de a utiliza sistemul Martingale jucând ruletă online. Prin urmare, verifică întotdeauna aceste detalii înainte de a paria.

În plus față de sistemul Martingale standard, o mulțime de jucători folosesc strategia Martingale inversă atunci când joacă la ruletă. Acest sistem are un nivel de risc similar sistemului standard. Dar diferența este că dublezi miza când câștigi. Un pariu pierdut înseamnă că rămâi la aceeași miză. 

Sistemul de pariuri la ruletă Paroli

Unul dintre cele mai populare sisteme de pariuri pentru ruletă este strategia Paroli. Acest sistem funcționează diferit de sistemului standard Martingale. Acest lucru se datorează faptului că miza crește numai după un pariu câștigător la masa de ruletă. Deci, dacă începi cu 5 euro ca miză aleasă, acest pariu rămâne același până când vei câștiga.

Când câștigi primul pariu utilizând sistemul de pariuri Paroli, atunci îți dublezi miza. Deci, dacă ai utiliza 5 euro ca miză inițială, ai face o mișcare până la o miză de 10 euro. Jucătorii plasează de obicei pariuri pe roșu sau negru atunci când folosesc sistemul de pariuri Paroli.

Depinde de tine câte progresii vei face atunci când vei utiliza acest sistem. Evident, este inevitabil să pierzi la un moment dat. Deci, asta înseamnă că trebuie să acționezi la momentul potrivit. De obicei, este recomandat să nu faci mai mult de trei sau patru progresii. Acest lucru ar trebui să îți ofere siguranța că poți obține în mod regulat un profit decent, reducând în același timp pierderile potențiale totale.

Strategia de pariere Labouchere

Probabil cel mai faimos sistem de pariuri pentru ruletă este strategia de pariere Labouchere. Dar cum funcționează strategia de pariere Labouchere? Și cum ar trebui să-l folosești la masa de ruletă? Ei bine, strategia de pariere Labouchere este un alt tip de sistem de progresie. Numele provine de la Henry Labouchere, un aristocrat care a fost un jucător de ruletă în secolul al XIX-lea. Faptul că sistemul este încă folosit este un semn că oamenii au încredere în succesul său.

Utilizarea strategiei de pariere Labouchere înseamnă înscrierea unei secvențe de numere. Ideea este să pariezi pe combinația dintre primul și ultimul număr din secvența aleasă. Deci, dacă secvența aleasă este 1, 2, 3, atunci vei paria 4. Când plasezi un pariu câștigător, ștergi cele două numere pe care le-ai folosit din secvență. Dacă pierzi, adăugi apoi 4 la sfârșitul secvenței pentru a citi 1, 2, 3, 4, ceea ce înseamnă că miza ta crește până la 5.

Atunci când pariezi la ruletă folosind strategia de pariere Labouchere, este indicat să-ți menții alegerea făcută. Deci, dacă pariezi pe roșu, rămâi la el și nu trece la negru.

Niciun sistem de pariuri la ruletă nu a putut vreodată garanta profituri, dar merită să încerci măcar unul, succesul poate să apară pe neașteptate. 


Comentarii Facebook