10 pași pentru a fi irezistibilă în fața bărbaților


Sunt o multime de lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare sau sa le faci daca vrei sa fi remarcata de catre barbati. Cheia sta insa intotdeauna in tine si nu la ei si consta in accentuarea tuturor elementelor pozitive pe care le ai, atat in interior cat si la exterior dar si in increderea pe care o ai in tine. Asadar, incearca sa ai grija de tine pentru a putea fi interesanta si irezistibila pentru altii. Iata cum, in 10 mici pasi:

Ai simtul umorului? Oamenii sunt in general atrasi de persoanele care au un simt al umorului dezvoltat, care stiu sa-i amuze pe ceilalti si vad intotdeauna partea amuzanta a unei situatii. Nu exagera insa. A rade din orice te va face sa pari prostuta sau cu capul in nori si toate avantajele umorului se vor intoarce impotriva ta. Rade doar cand EL este amuzant, cand glumeste sau, cel putin incearca sa fie. Zambetele ajuta de asemenea. Atentie! Nu incerca sa fii mereu sufletul si inima petrecerii pentru ca risti sa te faci de ras. Fii modesta si rezervata dar nu plictisitoare.

Fii tu insuti. Nu incerca niciodata sa urmezi alte exemple. Fiecare om este unic in felul sau si tot ceea ce trebuie sa faci este sa exploatezi aceste insusiri. La orice eveniment social, petreceri etc., vei observa ca barbatii sunt atrasi mereu de femeile care ies in evidenta, care nu se pierd in peisaj, femeile care dau dovada de personalitati unice dar nu intimidante. Intreaba-te deci asupra trasaturilor care te definesc, gaseste-le pe cele pozitive si, daca nu esti multumita, incearca sa gasesti caile pentru a te transforma intr-o persoana amuzanta, interesanta si, in general, sociabila astfel incat cei din jur sa-si doreasca sa te insoteasca

Fii igienica. Ai grija de tine si de trupul tau cat mai des astfel incat sa arati intotdeauna ingrijita si incantatoare. Fa dusuri cat mai des, spala-ti dintii de cate ori este nevoie (minim de 2 ori pe zi), poarta numai haine curate etc. Nu e nevoie sa te pregatesti jumatate de zi pentru a fi irezistibila. Multi barbati apreciaza chiar si numai curatenia impecabila ca fiind extrem de feminina

Fii sanatoasa. Barbatilor le plac femeile care se ingrijesc de sanatatea lor. Ai grija de greutatea ta, de felul in care mananci, de perioada pe care o aloci somnului si nu uita de exercitiile fizice. In plus, sanatatea iti da incredere in tine, iti confera energie si seninatate. Cine sa-ti reziste?

Mai multe detalii pe Lyla.ro

Comentarii Facebook