"Magar" cel mai nou candidat la Primaria Cluj-Napoca


Cel mai recent candidat la Primaria Cluj-Napoca este din mediu viral si se numeste "Magar".

Promisiunea pe care acesta a lansat-o este aceea ca vom avea "un Cluj conform standardelor europene" si are un program electoral menit sa convinga cat mai multi alegatori.

"Cand toti sunt magari, votati unul adevarat!", e justificarea candidaturii. "De ce? Pentru ca indeplineste toate conditiile: amana mereu treburile, are urechile lungite de atatea cereri si plangeri, dar ochii mari pentru a zari oportunitati de aur in orice", mai scrie pe Facebook Magarul.

Unele dintre promisiunile electorale pe care Magarul le face comunitatii online din Cluj-Napoca se numara un teleferic pe traseul Hasdeu-Cetatuie, retele wireless pe tot transportul public, in centrul Clujului si in Faget, construirea unei linii Metrou pe traseul Marasti-Floresti, plantarea de arbori exotici pe Bulevardul Eroilor si gondole pe Canalul Morii, dar si aqua park in Gheorgheni.

In plus, Magarul are si planuri "extravagante", dupa cum le numeste precum cresterea calitatii serviciilor publice, crearea conditiilor favorabile pentru investitorii locali si straini, renovarea spitalelor clujene, reamenajarea locurilor istorice, reconditionarea statuilor clujene si construirea unui muzeu european.

Pagina de campanie electorala de pe Facebook a "Magarului" a adunat, intr-o singura saptamana, peste o suta de like-uri.

 

In incercarea de a aduna cat mai multe like-uri, Magar scrie pe wall "Magar crede ca un like pe facebook echivaleaza unui vot pentru Primaria Cluj Napoca!".

Comentarii Facebook