"Dracula de Turda" a ridicat sala in picioare la "Romanii au talent" - VIDEO

 

Desi membrii juriului au fost oripilati de show-ul clujeanului, au dansat si in final l-au admis pe "Dracula" in faza urmatoare.

 

Ioan Daniel Borsa are 49 de ani si locuieste la Turda. El a spus ca s-a costumat ca Dracula deoarece crede ca romanii trebuie sa invete sa se foloseasca de imaginea acestuia dupa cum o fac americanii.

 

"Am venit in primul rand sa ma distrez, si abia apoi ca sa castig", a declarat el la inceputul show-ului de la Pro TV.

 

Desi a primit rapid trei "X"-uri, Dracula a fost salvat de Mihai Petre, care i-a cerut sa-i arate miscarea de baza, moment in care atat juriul cat si intreaga sala au inceput sa danseze frenetic.

 

La final, desi toti membrii juriului au spus ca nu le-a placut dansul, Dracula a reusit sa smulga voturile lui Mihai si Andra, care au motivat prin faptul ca s-au simtit foarte bine.

 

Andi Moisescu nu s-a lasat convins de presiunea publicului si a votat impotriva, comentand si la adresa dansului lui Mihai Petre: "Mihai eu stiu ca am cateva lampi care fileaza. Probabil ca din cauza asta este pentru prima oara cand eu nu am inteles absolut nimic... macar s-au descatusat niste energii".

Comentarii Facebook