TIFF 2022 Florești: Ce filme și ce evenimente sunt timp de zece zile în parcul Poligon


TIFF a ajuns în Florești, în parcul Poligon, prima dată în 2021, iar evenimentul a avut priză la public, fiind circa 3000 de spectatori.

În 2022, TIFF revine și crește importanța scenei de film. Floreștiul devine un reper tot mai important pe agenda comunității locale dar și internaționale, în perioada 17-26 iunie a.c. Evenimente și ateliere pentru copii și părinți se vor adăuga unui program special de filme destinat iubitorilor ”lumii de celuloid”.

De trei ori mai multe prilejuri de distracție de calitate pentru mici și mari, spectacole în aer liber, în Parcul Poligon din Florești. Aici va fi GAZDA TIFF în familie.

La Florești se mută un program extins special creat pentru a oferi familiilor o serie de evenimente cu acces gratuit, în cadrul cărora cei mici sunt invitați să exploreze natura, să-și creeze propriile jucării, să se împrietenească cu animalele, să învețe să gătească sau să combată bullying-ul, prin intermediul unor activități distractive și deopotrivă educative. Spațiul va fi deschis publicului în fiecare zi de festival – de luni până vineri, între orele 15:00 și 18:00, iar în weekend, în intervalul orar 10:00-17:00.

Programul complet al atelierelor tematice, îl regăsiți AICI, ca să știți cum să planificați după-amieze de calitate alături de cei dragi, familie și prieteni.

Pe ”ecranul argintiu” ce va fi amplasat în Parcul Poligon vor rula producții interesante, iar lista o puteți vedea AICI.

Comentarii Facebook