HOME of IQOS, cel mai nou concept pentru evenimente în aer liber, se întoarce la Jazz in the Park (Cluj, 1-3 septembrie)


Toamna festivalurilor începe la Cluj. În primul weekend din septembrie 2023, Parcul Etnografic „Romulus Vuia” se redeschide pentru cea de-a XI-a ediție Jazz in the Park. Între 1 și 3 septembrie, festivalul ne va purta pe ulițe și prin gospodării și ne va lăsa să descoperim, împreună, un spațiu plin de povești, decor inedit pentru scenele pe care se cântă jazz, blues, folk și muzică clasică. Jazz in the Park este despre prieteni și amintirile pe care le creezi, este despre momente împreună. Sunt valori pe care le susține și IQOS, care se alătură  Jazz in the Park atât pentru muzica de calitate, cât și pentru atmosfera inegalabilă de la cel mai important festival de gen din România, amplasat într-un spațiu încărcat de istorie și natură.

Comunitatea IQOS se va putea bucura din nou de experiența HOME of IQOS, concept destinat evenimentelor organizate în aer liber. Prezent și în iunie, la International Jazz in the Park Competition, spațiul plin de surprize și experiențe inedite își va primi din nou vizitatorii. Împreună, aceștia vor putea lua parte la momente special pregătite pentru ei, tot atâtea ocazii de a lega noi prietenii și de a-și crea amintiri pe viață. Tot aici, DJ-ii invitați să performeze pentru comunitatea IQOS vor întreține atmosfera în pauzele dintre concerte.

Cea de-a 11-a ediție a  Jazz in the Park aduce în fața publicului un line-up variat. Între numele anunțate de organizatori se numără artiști consacrați ca Mulatu Astatke, Billy Cobham Band, Fun Lovin Criminals, Alexandru Andrieș sau Ada Milea, dar și artiști de viitor precum Theo Croker, Camilla George sau trupele Klawo, JazzQuarters Trio și DS Project Orchestra, câștigătorii Concursului Internațional Jazz in the Park organizat în luna iunie.

Concertele sunt, cu siguranță, de trecut în calendar, însă și celelalte activități pregătite sunt menite să ajute publicul să deguste jazzul în tihnă. 

  • Vineri, 1 septembrie: Billy Cobham Band, Fun Lovin’ Criminals, Theo Croker, Nightmares on Wax, Alexandru Andrieș, Jan Gunnar Hoff Trio, Tatran, Daykoda, Andi Moisescu, JazzQuarters Trio, Andra Botez;
  • Sâmbătă, 2 septembrie: Mulatu Astatke, Ronnie Foster, Mansur Brown, The Heliocentrics, Mörk, Jazzybit, Andrei Irimia, Guts, Klawo, Moss Farai;
  • Duminică, 3 septembrie: The Cinematic Orchestra, Camilla George, Ada Milea, 7th Sense, DSP Orchestra, Nickodemus, KLT & Jessy Elsa Palma, Misha Blanos.

Sub umbrela Jazz in the Park au fost organizate până acum peste 400 de concerte de jazz cu artiști internaționali și este astăzi unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen. Pentru cei care nu pot ajunge la Cluj, IQOS promite să relateze, ca de obicei, tot ce se întâmplă la eveniment pe contul de Instagram @iqos_ro.

Material susținut de IQOS. 

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Jazz in the Park este un eveniment al organizației Fapte, fondată la Cluj-Napoca în 2012. Organizația Fapte organizează evenimente culturale cu impact în comunitate și are ca obiectiv promovarea artei, în special a muzicii, către publicul larg, resemnificarea spațiilor publice sau a spațiilor cu însemnătate dintr-un oraș, și, nu în ultimul rând, promovarea valorilor pozitive.

Comentarii Facebook