Duminica 28 Aprilie

Flashmob al supraviețuitorilor de cancer, activități gratuite de prevenție și trei concerte la ”Blues for life by Cluj Blues Fest”


Evenimentul ”Blue for Life by Cluj Blues Fest” propune vineri, 24 noiembrie, în incinta Zazen (str. Frasinului nr. 41), o serie de activități dedicate prevenției cancerului, cu intrare liberă, dar și trei concerte de cea mai bună calitate oferite de trupe cu mare experiență pe scena muzicală. 

Organizat de Asociația Clujul Cultural, în colaborare cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” și Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică, evenimentul oferă publicului participant posibilitatea de a beneficia, începând cu ora 13:00, de testări gratuite: mamografie, HPV, Babeș-Papanicolau, verificarea alunițelor, dar și de discuții unu la unu cu medici de familie, psihologi, nutriționiști și interniști.

În cadrul acestui eveniment, va avea loc și o conferință dedicată prevenției cancerului susținută de renumitul chirurg oncolog Patriciu Achimaș-Cadariu, precum și un flash-mob al supraviețuitorilor, organizat de Asociația ReDescoperă Fericirea Stop Cancer, care va introduce publicul în magia sărbătorilor de iarnă cu dansuri specifice de sezon.

În România, aproximativ 100.000 de persoane sunt diagnosticate anual cu cancer. Este o boală silențioasă, în majoritatea cazurilor manifestând simptome când deja se află într-un stadiu avansat, iar șansele de vindecare scad semnificativ. Prin acest eveniment, ne dorim să contribuim la diminuarea efectelor bolii oncologice în România prin creșterea nivelului de conștientizare cu privire la importanța screening-ului și a prevenției.

Ce concerte ne așteaptă la „Blues for Life by Cluj Blues Fest”

Seria de concerte de blues va începe la ora 19:00 cu recitalul susținut de trupa locală Teodora Iacob & The White Notes, urmați de celebrii interpreți Berti Barbera & Nicu Patoi, iar seara se va încheia cu show-ul oferit de trupa Jimi El Laco & Friends.

Accesul la concerte se va face pe baza unui bilet achiziționat prin intermediul platformei Ambilet.ro, la prețul de 69 de lei. Biletele pot fi achiziționate și la intrare la prețul de 100 lei.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de acces gratuit în baza actelor doveditoare. Pentru rezervare, vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj la adresa clujbluesfestival@gmail.com

Minorii cu vârsta până în 14 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil. Minorii cu vârsta între 14 ani și 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor. 

AFIS Blues for Life by Cluj Blues Fest 2023.png

Comentarii Facebook