Ducu Bertzi îi invită pe clujeni la Cluj Folk Fest. Când are loc festivalul și de unde se iau bilete - VIDEO


Cunoscutul artist Ducu Bertzi îi invită pe clujeni la Cluj Folk Fest, care are loc în perioada 18-20 iunie.

Maestrul Ducu Bertzi Oficial le-a transmis fanilor din Cluj, și nu numai, un mesaj prin care îi invită la prima ediție Cluj Folk Fest, programată în perioada 18-20 iunie, pe scena Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca Oficial”, anunță organizatorii festivalului. 

Biletele și abonamentele pentru Cluj Folk Fest pot fi cumpărate de AICI.

Prima ediție a Cluj Folk Fest are loc la mijloc de iunie, pe scena sălii de spectacole ”Dumitru Fărcaș” a Casei de Cultură a Studenților, în weekend-ul 18-20 iunie 2021.

Super festival Folk la Cluj. Cine vine la prima ediție Cluj Folk Fest

Amatorii de folk din județul Cluj, și nu numai, vor avea șansa să întâlnească 15 dintre cei mai renumiți artiști ai acestui gen muzical din România: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Magda Pușkaș, Dinu Olărașu, Daniel Iancu, Marius Bațu, Adrian Ivanițchi, Ducu Bertzi, Cristi Dumitrașcu, Florin Săsărman, Cosmin Vaman & SPAM, OCRU, Fără Zahăr și Țapinarii. 

Conform noilor reglementări anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) cu privire la pandemia de coronavirus există un număr limitat de locuri în sala "Dumitru Fărcaș" a Casei de Cultură a Studenților, iar toți participanții vor trebui să respecte regulile de protecție sanitară, să păstreze distanțarea socială și să poarte mască de protecție pe toată durata spectacolului.

Concertele vor începe la ora 18:30, iar accesul se va face începând cu ora 17.00, respectând toate normele de protecție sanitară din pandemie. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la Casa de Cultură a Studenților pentru a se evita aglomerația.

Comentarii Facebook