Dinu Olărașu a făcut show la Cluj Folk Fest 2023. Locația de la Colina a fost superbă: Natură și muzică bună - VIDEO


Cluj Folk Fest a avut loc în zilele de vineri și sâmbătă, iar atmosfera creată al Colina Camping a fost magică. Natura și muzica bună i-au făcut pe festivalieri să lase grijile la poartă și să se distreze.

Vineri seara capul de afiș a fost concertul lui Florin Chilian, iar sâmbătă a fost cel al lui Dinu Olărașu. Oamenii care au participat s-au simțit extraordinar de bine, iar după ora 23.00 au stat la focul de tabără, petrecerea continuând până la 3 - 4 dimineața. 

Festivalul este la a treia ediție, dar calitatea crește de la an la an. Acum a fost aleasă ca locație Colina Camping, care este net superioară celor de până acum. Festivalierii s-au simțit ca ”acasă”, nefiind ca la festivalurile din ultima vreme în care e plin de vendori. Aici, cei care dețin locația au fost gazdele și a ieșit o petrecere colectivă. Senzația era că nimeni nu ”trage” de tine, fiind o atmosferă mult mai relaxată. 

Pe scenă au urmat artiști care au dat tot ce au avut pentru sutele de festivalieri. Organizatorii au ținut și un concurs pentru noile talente, iar competiția a fost incredibilă. Cu toate acestea, toți concurenții au fost aplaudați și apoi la focul de tabără au cântat pentru festivalieri. 

Mai jos puteți savura melodia lui Dinu Olărașu, ”Sună-mă noaptea!”.

Comentarii Facebook