Duminica 28 Aprilie

Dezamăgire! Trupa principală de la Electric Castle și-a anulat concertul spre dezamăgirea fanilor


O trupă care era cap de afiș al Electric Castle nu mai cântă, iar anunțul a fost făcut în timpul festivalului. 

Suntem plini de dezamăgire să vă informăm că The Chemical Brothers nu se va putea alătura nouă în această seară din cauza unui membru care a dezvoltat o infecție a urechii după cele mai recente spectacole ale trupei, ceea ce înseamnă că nu poate zbura sau nu poate fi expus la muzică tare la ordinul medicilor. Îi dorim o recuperare rapidă și completă și facem tot posibilul pentru a găsi un înlocuitor potrivit, în ciuda constrângerilor de timp.

Toate biletele de vineri neutilizate vor primi o rambursare după festival”, au transmis organizatorii.

Vestea i-a înfuriat pe fani, mulți cumpărând bilete la festival pentru a vedea headlinerii. 

Electric Castle este un festival de muzică electronică extrem de cunoscut. Numai că încep să apară multe dezamăgiri. Așa cum nu și-ar fi dorit mulți dintre cei care au cumpărat bilet. În cursul zilei de joi s-au anunțat alți artiști care și-au anulat ”cântările”.

Din păcate, Peggy Gou a ales să se concentreze pe un alt proiect și nu va ajunge la castel. Suntem foarte dezamăgiți să vedem că acest lucru se întâmplă după toate eforturile noastre de a compensa anularea de anul trecut. Vrem să vă asigurăm că această schimbare în linie este în afara controlului nostru, iar echipa noastră lucrează din greu pentru a confirma un nou artist, considerăm că avem foarte puțin timp pentru asta.

De asemenea, din cauza unor circumstanțe neprevăzute de călătorie, Rezz a anunțat că nu poate ajunge la concert. Lucrăm și la un înlocuitor pentru ea. Biletele neutilizate de joi și vineri pot solicita o rambursare după festival. Scrieți un email după festival la contact@electriccastle.ro”, au transmis organizatorii Electric Castle.

Comentarii Facebook