Sambata 26 Octombrie

Crezi că ești la curent cu muzica nouă? Iată TOP 10 piese la petrecerile de majorat ale tinerilor din Cluj!


Daca îți place să asculți muzică sau îți place să petreci, cu siguranță You Tube, Spotify sau Apple Music îți ofertă exact piesele preferate în orice moment dorești. Însă cât de actuale mai sunt piesele tale favorite pentru generația tânără poți afla consultând topul de mai jos, realizat cu consultarea unor liceeni care au împlinit recent 18 ani și care au la activ foarte multe petreceri în 2024.

Este vorba de cele mai cerute piese în cadrul petrecerilor organizate de tinerii care împlinesc 18 ani. Dacă în urmă cu câțiva ani piesele străine tip techno dance erau la mare modă, acum ele au dispărut aproape complet, fiind înlocuite cu muzică românească.

La petrecerile tinerilor din Cluj, cel puțin cei cu care am discutat, cele mai populare sunt de departe manelele (Tzanca Uraganu, Iuly Neamțu, Bogdan DLP), urmate de piese românești pop (Akcent, Ozone, Alex Velea)  iar mai rar apare trap-ul și piesele straine pop (Pitbull, Daddy Yankee, Don Omar sau chiar Abba).

Iata un top 10 al lor, cu precizarea că nu este un studiu sociologic, deci nu este reprezentativ pentru toate petrecerile.

1. Test drive (Trag de volan) - Iuly Neamțu & Manele Mentolate

 

2. Fresh - Puya 


3. Formula 1 - Iuly Neamțu & Manele Mentolate

4. Se mișcă pe beat - Tzanca Uraganu

5. Skinny - Jador & Manele Mentolate

6. La tine și la bani - Rares Mariș & Bogdan DLP

7. Emirate - Tzanca Uraganu

8. Dragoste de închiriat - Akcent

9. Havana - Tzanca Uraganu

10. Hitana - Bogdan DLP





 


Comentarii Facebook