Cluj Folk Fest a pus în vânzare abonamentele pentru ediția a 2-a! Ada Milea, Narcisa Suciu și Nicu Alifantis vin la Cluj


Organizatorii festivalului Cluj Folk Fest au pus în vânzare abonamentele pentru ediția a doua, care va avea loc în perioada 2-4 iunie 2022, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Artiștii care vor urca pe scena ediției de anul acesta sunt: Nicu Alifantis și Răzvan Mirică, Narcisa Suciu, Emeric Imre trio, Ada Milea, Alina Manole, Zoia Alecu, Radu Pietreanu, Mircea Bodolan, Sorin Minghiat, Ovidiu Mihăilescu, Adrian Bezna, Claudia Șerdan și Eugen Mihăescu, Cătălin Stepa și Ionuț Mangu.

De asemenea, pasionații de folk vor avea ocazia să participe și la un Concurs Național de Talente în prima seară de festival, pe 2 iunie, dotat cu premii în bani, iar la finalul căruia marele câștigător va avea șansa să ofere un recital pe scena acestei ediții de Cluj Folk Fest.

Prețul abonamentelor este între 149 și 199 de lei. Acestea pot fi achiziționate prin intermediul platformei Ambilet.ro accesând acest LINK.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor, numărul de locuri fiind limitat (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Comentarii Facebook