Walter vrea să ducă U Cluj în Liga a patra? A dat afară toată conducerea clubului, în frunte cu celebrul RJ - Mircea Cenan

 

Florian Walter a dat afară întreaga conducere de la U Cluj, nu numai pe Ioan Mărginean. 

 

Între cei care au fost dați afară se numără și liderul neoficial al galeriei U Cluj, Mircea Cenan, cunoscut sub numele de RJ, care se ocupa de relația dintre suporteri și echipă.

 

Unele zvonuri vorbesc despre faptul că Florian Walter revine din iarnă la U Cluj numai pentru a băga echipa în faliment. Omul de afaceri țintește numai banii din televizare de la Liga Profesionistă de Fotbal, iar apoi gruparea va retrograda în Liga a patra, pentru că nu se va putea salva de la faliment.

 

Un semnal de alarmă a fost ridicat de Mircea Sandu, președintele FRF, care a declarat că U Cluj nu trebuia să joace în Liga 1, pentru că planul de reorganizare nu a fost aprobat, iar perspectiva falimentului nu a dispărut.

 

Cazul "U" Cluj nu este încheiat. La TAS mai există o anchetă internă privind decizia pe care au luat-o acei judecători. Nu s-a terminat. Nici Universitatea Cluj, nici Rapid nu trebuiau să fie în Liga I, e clar, astea sunt regulamentele. Uitaţi-vă la "U" Cluj unde e acum. Planul de reorganizare nici acum nu e aprobat, credeţi că e normal? Nu ştiu cum, dar toţi ăştia care spun că avem ceva cu ei se duc...”, a declarat Mircea Sandu.

 

Șeful FRF susține că nici acum nu a fost motivată decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care U Cluj a fost reprimită în Liga 1, infirmându-se decizia dată de Comisia de Licențiere condusă de Viorel Duru.

 

N-a fost motivată decizia de la TAS. În septembrie, am cerut să se motiveze, nu am primit răspuns. N-avem de împărțit nimic cu U Cluj, dar trebuie să știm și noi cum s-a dat decizia. Ce avea Duru cu Clujul? Oricum comisia dă licența, nu el. El se asigură că o licență e dată sau nu legal”, a mai spus Mirea Sandu.

Comentarii Facebook