Anamaria Prodan: ”Voi cumpăra U Cluj vineri, 12 octombrie, și o mut la BUZĂU” - EXCLUSIV

 

Anamaria Prodan se află în Italia, dar a declarat pentru Știri de Cluj că va cumpăra echipa de la Ioan Mărginean, omul lui Florian Walter, vineri, 12 octombrie.

 

Eu aștept să mă întorc din Italia și dacă cineva vine să cumpere clubul între timp este foarte bine, dacă nu îl voi lua eu. Știu că nu sunt dorită la Cluj și, sincer, nu îmi doresc să mă întorc. Am făcut multe lucruri bune și am primit numai înjurături și mizerii. Lumea să nu iasă pe stradă și să nu facă scandal, pentru că eu vreau numai să salvez clubul. Aștept să văd dacă până în ultima secundă cineva e interesat de club să îl cumpere”, a explicat Anamaria Prodan. 

 

Fostul manager al U Cluj a mai spus că nu își poate bate joc de echipa și că joi, 11 octombrie, se va întoarce în România pentru a rezolva tranzacția. ”Vineri e ultima zi în care poate fi cumpărată echipa. Dacă nu, o voi prelua eu. M-am înțeles cu Ioan Mărginean și voi prelua echipa gratuit. El va încasa o sumă din eventualele transferuri și banii din televizarea meciurilor. Vom face un act ca tot ceea ce voi încasa, dacă termin în primele 10 locuri, să meargă la Mărginean. Sunt tot felul de modalități de contracte”, a mai spus Prodan.

 

Ea a mai adăugat că va asigura echipei un buget de 2 milioane de euro pe an. ”E adevărat că voi asigura un buget clubului de 2 milioane de euro. Un club de fotbal fără acești bani nu poate funcționa. Dacă preiau, voi muta echipa la Buzău. Îmi pare rău, dar eu în Cluj am fost tratată că și ultimul om. 

 

Suporterii vor să omoare echipa, iar eu vreau să o salvez. Să își facă ei o echipă și să o omoare, dacă așa înțeleg ei să își iubească echipa”, a mai spus Prodan. 

 

În privința investitorilor vehiculați în ultimele zile de presă, fostul manager al U Cluj a declarat că: ”Sunt numai minciuni pentru că vin alegerile și atunci este foarte important ca publicul să creadă că se face ceva. Politicienii vor ca lumea să nu iasă pe stradă și să nu facă scandal. 

 

Vreau să se știe că nu este o dorință a mea de a mă răzbuna pe Cluj, ci o chestie de mândrie și naționalism. Nu poți lăsa Universitatea Cluj să moară la Cluj numai pentru că așa vor unii. A murit Timisoara, Craiova și vă asigur că și U Cluj va muri dacă rămâne pe Cluj Arena.

 

Această echipă nu are cum să trăiască la Cluj. Nu are cum să plătească 150.000 de euro pe lună ca să se antreneze și să joace pe Cluj Arena.

 

Nu am nevoie nici de stadion, să și-l țină și să dea faliment cu el. Am stadion gratuit la Buzău. Nu am nevoie nici de parcurile lor. O echipa de Liga 1 nu se poate antrena în parcuri. Sa și le țină și să fie sănătoși cu ele”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Impresarul a demisionat în urmă cu câteva zile de la U Cluj pentru că nu mai suporta atmosfera, dar acum este decisă să revină în calitate de patron.

 

Anamaria Prodan a demisionat de la U Cluj

Comentarii Facebook