Miercuri 24 Aprilie

Un sofer beat a ranit trei persoane si a avariat trei masini intr-un accident pe strada Campului - VIDEO camera de supraveghere


Un accident produs la intersectia dintre strada Campului si Calea Manastur, din Cluj-Napoca, a fost surprins de camerele de supraveghere ale primariei. Un barbat care conducea beat o autoutilitara a lovit doua masini oprite la stop si a ranit trei persoane.

Accidentul a avut loc ieri, la ora 12.50. Vasile-Paul R., in varsta de 23 de ani, conducea o autoutilitara, a iesit de pe strada Campului a virat la stanga spre Calea Manastur, dar a pierdut controlul volanului. Masina de teren a lovit alte doua autoturisme care asteptau la stop, intre care una era condusa de o tanara in varsta de 26 de ani din Harghita.

Politia l-a supus pe tanar examinarii cu alcootestul si a rezultat ca avea oi alcoolemie de 0,54 % la mie. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a femeii care conducea prima masina lovita si a doi pasageri din autoturismul cu numere de Harghita. Pagubele produse se ridica la 60.000 de lei.

Autorul accidentului este cercetat acum de politie pentru vamatare coporala si conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii Facebook