Șofer ATACAT de camionagii pe drumul spre Cluj! S-au anunțat prin sțație și au blocat DN 1 E60 - VIDEO

 

Un șofer din Cluj-Napoca a fost agresat de mai mulți camionagii pe drumul de la Oradea la Cluj-Napoca. 

 

Din cele relatate și din imagini rezultă că șoferii de la camioane nu au mai avut răbdare să aștepte în trafic și să circule cu viteza regulamentară pe banda alocată lor și au intrat în depășiri. 

 

Sâmbătă în jurul orei 17:30 circulând pe drumul național dinspre Oradea sper Cluj-Napoca, la un moment dat în localitatea Paniceni din Jud.Cluj în fata mea intra în depășire un autocamion înmatriculat în Bihor, depășire interzisa pe banda 2 pentru autocamioane pe acel tronsonul  drum.

 

În momentul în care am reușit sa îl devanseze șoferul a început sa vorbească și sa îmi arate semne obscene. Având în vedere ca era 4/5 camioane de la aceeași firma, dintre care doua se aflau în fata mea, șoferul cu pricina a comunicat cu cei din fata prin stație, iar cel din fata a oprit, blocând tot traficul și coborând a venit la mine la mașină injurandu-ma și adresându-se atât verbal cat și fizic.

 

În ”ajutor” i-au sărit și ceilalți colegi de breasla, injurandu-ma toți 3. Două dintre camioane aveau numerele de înmatriculare BH 29 TSI și BH 96 TSX.

 

As vrea ca cei trei sa fie identificați, sa afle și patronul firmei la care lucrează cu ce fel de angajați lucrează. Menționez ca am sa depun o plângere la politie, pentru calomnie, loviri și alte violente și incalcarea proprietăți personale. Am atașat și filmare. Mulțumesc!”, ne-a relatat șoferul implicat în acest caz.



Comentarii Facebook