”Şeriful" american, originar din Cluj, Marius Stoica protesteză la București

 

Marius Stoica, șeriful originar din Cluj care militează din SUA pentru o România democratică, a venit la protestele de la București. 

 

Marius Robert Stoica (43) de ani a devenit în ultimii ani un militant pentru democrație și chiar vrea să facă un partid politic. El ține legătura cu românii prin intermediul paginii sale de Facebook, unde este urmărit de 35.000 de oameni. 

 

Marius Robert Stoica s-a născut la Cluj şi crescut la Braşov. El a emigrat cu familia în SUA, imediat după Revoluţie. El spune că a făcut ”şcoala de Poliţie“ prin 1995, iar apoi a urmat cursuri de specializare până când a reuşit să se angajeze. Pe contul de Facebook ”Marius R. Stoykka“, românul-americanul s-a trecut ca ”instructor at Certified Police Instructor through the State Highway Patrol Academy and Police Officer at International Police Association”, având ca studii ƒ”Criminologia la Ohio State University“ între anii 1993 şi 1997. În Poliţie a îndeplinit diferite funcţii care s-ar traduce generic prin ”ajutor de şerif“. Cariera lui a început în 2006, iar de atunci a trecut prin 10 locuri de muncă, fiind și ”special deputy“ la Lawrence County Sherriff`s Office.

 

El a fost în România acum câțiva ani și a făcut turul țării alăturii de reprezentanții Sindicatului Poliției Române.

 

10 August ziua in car toata Romania trebuie sa scape de coruptie! UNIRE, MOBILIZARE, SOLIDARITATE! Eu sunt aici frate, tu unde esti? TOTI PENTRU UNU SI UNU PENTRU TOTI Noi Suntem Furtuna”, a scris Stoica.



Comentarii Facebook