Judecătorii au făcut DREPTATE! Ce decizia au luat împotriva BĂTĂUȘILOR care au șocat toată țara - VIDEO

 

Judecătorii clujeni i-au audiat pe cei doi tineri de 17 ani, care și-au bătut cu bestialitate un prieten.

 

Magistrați de la Tribunalul Cluj nu s-au lăsat înduplecați de promisiunile celor doi tineri că se vor îndrepta și au dispus cercetarea lor în stare de arest pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

 

Cei doi bătăuși nu au vrut să declare nimic presei la ieșire din sala de judecată.

 

Cristian Sabo și Lucian Varadi, ambii de 17 ani, l-au bătut în ultimul hal pe Alexandru, în cursul zilei de duminică, iar apoi i-au furat banii, telefonul și ochelarii.

 

Victima s-a prezentat la Secția 2 Poliție abia luni, 29 august, în jurul orei 18.20. ”A fost dus la UPU Cluj pentru a fi constatate leziunile. I-au fost acordate între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale, astfel că fapta se încadrează la lovituri sau alte violențe. În jurul orei 20.30, cei doi agresori au fost luați de acasă și aduși la Secția 2 Poliție. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore”, au precizat sursele Știri de Cluj. 

 

Din primele cercetări nu rezultă că victima s-ar fi drogat. Agresorii s-ar fi folosit de această scuză pentru a-și justifica actele de violență. ”Bătaia a pornit de la o divergență. Unul dintre agresori se cunoștea cu victima. S-au înjurat, iar apoi cei doi l-au bătut măr. Așa cum se vede și pe imaginile video, cei doi au folosit forță disproporționată pentru situația dată”, a mai spus sursa citată.

 

Bătaia a pornit de la o fată. ”M-au bătut din cauza unei fete. Îi cunosc pe agresori. Au fost prietenii mei până acum. Nu am mai avut probleme cu ei. A început cearta de la o fostă prietenă. Am fost beți toți și nu am mai știut de noi. Ne-am luat la harță și așa a început scandalul”, a spus Alexandru.

Comentarii Facebook