Horea Uioreanu a sesizat CEDO în privința abuzurilor făcute asupra fiului său: A fost hărțuit!

 

Președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că a făcut o plângere la CEDO în privința modului în care a fost hărțuit de anchetatori fiul său, în dosarul de trafic de droguri. 

 

Pentru tot ce i s-a întâmplat acestui copil, care a pătimit, m-am adresat la CEDO pentru a contesta deciziile luate, de arestare și modul în care  a fost tratat, minor fiind. Cu surprindere, dosarul a fost primit în 2 săptămâni. Este un lucru foarte rar. Și lor și s-a părut absolut inacceptabil ca un copil de 16 ani să fie chinuit în halul ăsta. Chiar și acum este chinuit. Alexandru nu poate să iasă din casă. Nu are voie să se ducă nici la teatru sau la manifestpri publice”, a explicat Horea Uioreanu, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi declarașia VIDEO la minutul 1.04.00)

 

Alexandru Uioreanu a fost condamnat cu suspedare, dar procurorii au făcut recurs. ”A fost o sentință și mai este un proces la Înalta Curte, finalul fiind la sfîrșitul lunii aprilie”, a mai spus Uioreanu. 

 

Alexandru Uioreanu a fost acuzat de procurori că, pe parcursul mai multor luni, a consumat și vândut 130 de grame de cannabis. Pentru aceste fapte el a fost arestat 100 de zile. 

 

La percheziția domiciliară, procurorii DIICOT au descoperit cantitatea de 0,8 grame de cannabis. 

Comentarii Facebook