Femeie căutată de polițiștii clujeni, după ce a înșelat doi bătrâni cu 10.000 de lei. O recunoașteți? VIDEO



Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități pentru depistarea unei femei care ar fi implicată într-un caz de înșelăciune prin metoda ,,accidentul”.

Potrivit IPJ Cluj, s-a stabilit că femeia care apare în imagini s-ar fi deplasat la locuința unor persoane vârstnice din Cluj-Napoca și, pretinzând o calitate falsă, ar fi preluat de la persoana vătămată suma de 10.000 de lei.

Anterior, persoana vătămată ar fi fost sunată de un bărbat care ar fi anunțat-o că o rudă de-a acesteia a suferit un accident, iar banii sunt necesari pentru intervențiile medicale.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității femeii, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru a anunța organele de poliție!

Pentru prevenirea înșelăciunilor de acest gen, oamenii legii recomandă:

În cazul în care sunteţi contactaţi de persoane care pretind a fi o rudă apropiată sau susţin că sună din partea acesteia şi menționează că au urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier, nu daţi curs solicitării, în ciuda impulsului imediat cauzat de reacţia emoţională!

Comentarii Facebook