Emil Boc a dat cep unui butoi cu bere germană în Piața Unirii - IMAGINI UNICE - VIDEO și FOTO

 

După ce dirijat o orchestră nemțească acum câțiva ani, vineri seara, în Piața Unirii Emil Boc a dat cep unui butoi de bere germană, cu ocazia deschiderii unui festival din țara lui Beethoven. 

 

Primarul a fost echipat corspunzător și cu un ciocan a deschis butoiul. În timpul operațiunii a fost stropit cu bere din belșug, dar aceeași soartă au avut-o și cei care se aflau în apropiere.

 

Primarul nu s-a arătat deranjat și chiar a gustat din bere, la final.

 

E o plăcere să deschizi un butoi cu bere germană. Să știți că e gustoasă. Am gustat-o primul pentru că a ajuns pe mine prima dată, dar e plăcută, e bună, e spumoasă și întrebam câte trebuie să bei ca să începi să vorbești germana. Eu nu cred că foarte multe după cum văd că e de bună. Le urez tuturor clujenilor să se simtă bine în aceste zile. Să se bucure de ceea ce le oferă acest festival german pe care îl avem în centrul orașului. E o tradiție frumoasă. Trebuie să demonstrăm că știm și să muncim și să ne distrăm. Așa cum o fac nemții de fiecare dată în luna octombrie”, a declarat voios Emil Boc. 

 

Festivalul din Piața Unirii este organizat de Asociația oamenilor de afaceri germani. Clujenii pot să guste mâncăruri tradiționale și sp bea bere germenă. Festivalul va putea fi vizitat sâmbătă și duminică.

 

 

Bere germană, în Piața Unirii, la Festivalul de toamnă al economiei germane - Galeria FOTO

Comentarii Facebook