VIDEO- DN 1C Cluj-Gherla este blocat din cauza inundatiilor in zona localitatii Jucu

Circulatia a fost blocata dupa ploaia torentiala care a cazut in comuna Jucu in jurul orei 17.00. Paraul Bodaia s-a revarsat si a acoperit soseaua.

 

Drumul este acoperit de apa pe o distanta de peste 5 kilometri. La trecerea de nivel cu calea ferata, apa a ajuns la o jumatate de metru inaltime. satenii povestesc ca a fost o rupere de nori si ca in doar cateva zeci de minute paraul s-a umflat si a dat pe dinafara.

 

Circulatia este in prezent blocata, cozile de masini se intind pe mai multi kilometri. Apa a acoperit si calea ferata, dar nu se stie inca daca circulatia feroviara este sau nu afectata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 19.30)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la această ora (18.45), in judetul Cluj, DN 1C (E576) Cluj-Napoca - Apahida - Gherla este inundat si pe raza localitatii Rascruci, la kilometrul 23. In zona Jucu traficul a fost intrerupt inca de la ora 17.30.

S-a luat masura devierii circulatiei pe ruta DJ 109C Gherla - Fizesu Gherlii - Geaca - Camarasu, DN 16 Camarasu - Apahida.

 

Comentarii Facebook