Dezvăluire de SENZAȚIE! Procurorul clujean care se vrea PROCUROR GENERAL al României a rămas repetent la drept penal

 

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Florin Magyar, are un secret bine ascuns în trecutul lui. Magistratul care acum vrea să ajungă procuror general al României, funcţie din care poţi gestiona politica penală a României, a rămas repetent în timpul facultăţii la materia drept penal, informează România Liberă.

 

Florin Magyar este procuror general al Parchetului Curtii de Apel Cluj. Florin Magyar a început Facultatea de Drept la fără frecvenţă şi a fost REPETENT la DREPT PENAL, la profesorul Matei Basarab”, scriu jurnaliştii de la cotidianul central. 

 

Florin Magyar ocupă în prezent funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, după ce în prealabil a fost fost procuror anchetator la DIICOT, respective DNA. 

 

Surse judiciare confirmă dorinţa ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru, de a-l nominaliza pe Magyar pentru funcţia de procuror general al României. Acest lucru a fost discutat de cei doi şi la Cluj, cu ocazia participării Monei Pivniceru la Cluj, la bilanţul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. 

 

În 2007, magistratul a fost interceptat procurorii DIICOT, colegii lui, în timp ce vorbea cu alte persoane cercetate şi ulterior arestate într-un dosar penal, care la vremea respectivă, a făcut multă vâlvă. În timpul anchetei penale care a urmat procurorul a fost mutat de urgenţă la DNA Cluj, fiind ajutat de un alt procuror care, atunci, ocupa o funcţie foarte înaltă în sistemul judiciar român.

 

La DNA Cluj, procurorul Magyar a stat vreme de un an de zile unde nu s-a făcut remarcat prin dosare grele pe care să le trimită în judecată, după care, prin concurs a ajuns să ocupă funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

 

Florin Magyar este rudă indirectă cu fostul deputat şi preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deptuaţilor, Daniel Buda. Sora lui Magyar, Mariana este măritată cu Grigore Buda, fratele deputatului Buda. 

 

Procurorii clujeni plătiți REGEȘTE, dar fac dosare fără miză! Ce salariu are procurorul general Magyar și restul anchetatorilor

Comentarii Facebook