Cum acționează un hoț într-un troleibuz din Cluj-Napoca! E filmat și nimeni nu-l prinde - VIDEO

 

Unei studente i-a fost furat portmoneul, actele și un telefon de 3.000 de lei într-un troleibuz din Cluj-Napoca. 

 

Tânăra s-a urcat într-un troleibuz aglomerat și nu și-a dat seama că a fost deposedată de portmoneu și de telefonul mobil in valoare de 3000 de lei.

 

Dupa ce hotul a coborat la urmatoarea statie, o femeie care a vazut totul i-a atentionat pe calatori ca s-a furat un portmoneu. Studenta și-a dat seama că ea a fost cea păgubită numai cand a vrut sa isi foloseasca telefonul, scrie dejeanul.ro. Ea s-a dus direct la Poliție, dar i s-a spus că astfel de cazuri se intampla zilnic si sunt sanse slabe sa isi mai recupereze bunurile, chiar daca suspectul va fi prins. 

 

Nemulțumită de explicații, ea s-a prezentat la sediul CTP Cluj-Napoca și a solicitat imaginile de pe camerele de supraveghere din troleibuz. În acestea se vede foarte bine cine este hoțul. Cu toate acestea, până cum nu s-a reușit prinderea acestuia. 

 

Studenta și-a blocat telefonul mobil, dar speră să își găsească actele. 

 

Politistii din Cluj-Napoca au declarat ca cercetarile in acest caz continua, si le recomanda calatorilor sa nu isi poarte bunuri de valoare sau portofele in buzunarele din spate ale hainelor,.


 

 

---------------------

 

 

UPDATE

 

Un cititor Stiri de Cluj ne-a relatat că l-a recunoscut pe hoțul din autobuz, precizând că își face veacul prin zona centrală a Clujului.

 

L-am recunoscut pe hoțul din imagini. Il stiu din vedere. Stiam ca e hot de buzunare si acum l-am recunoscut. Umbla mereu prin centru, stă pe la Sora, pe la Janis”, ne-a spus un cititor.

Comentarii Facebook