Banner anti Untold! Activiștii vor să DISTRUGĂ imaginea Untold înainte de începerea festivalului - FOTO

 

Activiștii își propun să distrugă imaginea Untold Festival înainte ca festivalul sî înceapă, nemulțumiți de faptul că zone din Parcul Central au fost închise pentru eveniment. 

 

Ambasadorul Elveției a comentat închiderea Parcului Central pentru UNTOLD Festival

 

Orașul e al tuturor! Primăria și Untold își bat joc de tine”, scrie pe un banner legat într-un copac din Parcul Central. 

 

Activiștii care l-au pus acolo sunt nemulțumiți de faptul că spațiul public a fost îngrădit pentru festival. ”Parcurile, străzile orașului, trotuarele si piețele fac parte din spațiul public. Ele nu pot fi îngrădite după bunul plac al Primăriei sau al Untold fără consultarea cetățenilor. Totuși, acest lucru s-a întâmplat, punându-se profitul și imaginea publică a politicienilor (cu Boc în frunte) mai presus decât drepturile clujenilor.

 

Vreme de 4 zile două treimi din Parcul Central nu poate fi accesat fără a plăti un bilet la festival, iar traficul din oraș (inclusiv transportul public) va fi restricționat timp de o săptămână.

 

Ca cetățeni, nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne revendicăm dreptul la spațiul nostru public, prin orice mijloace credem de cuviință. Nu-i lăsa să-și bată joc de tine. Acționează acum! Fiecare gest contează”, a relatat Adrian Dohotaru pe Facebook.

 

El a dat de înțeles că ”cineva” a montat bannerul, dar a vorbit totuși despre faptul că ”vor urma și alte acțiuni”.

 

Zeci de mii de oameni din țară și întreaga lume vor ajunge la Cluj-Napoca începând de joi, pentru a participa la cel mai mare festival din România.

 

Acest eveniment va genera venituri uriașe orașului, dar și imagine în toată lumea. 

 

 

Comentarii Facebook