VIDEO - Accident grav la Jucu. Soferul unui BMW X6 a intrat in plin intr-un Audi si l-a omorat pe sofer

Un accident grav soldat cu un mort si doi raniti, dintre care unul grav, s-a petrecut in jurul orei 13.00 pe raza comunei Jucu, judetul Cluj. Un BMW X6 a intrat in coliziune cu un Audi, soferul din ultima masina a fost omorat pe loc.

 

 

 

"Ambele autoturisme se deplasau de la Gherla la Cluj. La un moment dat, soferul de pe Audi a semnalizat ca vireaza la stanga pentru a intra pe o straduta laturalnica si a fost lovit in plin de BMW -ul X6. Conducatorul auto de pe Audi a fost omorat pe loc, iar pasagera din BMW a suferit rani grave. Soferul de pe masina de teren a scapat cu rani usoare", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup.

 

 

 

Ambele masini s-au rasturnat intr-un sant, iar autoturismul marca Audi a suferit avarii serioase. "Din primele cercetari se pare ca vina ii apartine soferului care nu a respectat distanta regulamentara fata de masina care a vrut sa schimbe directia de mers. Oricum avem acolo mai multe echipaje, care fac cercetari", a mai declarat pentru Stiri de Cluj.ro Sorin Precup

 

 

 

Victima din BMW -ul X6 a fost transportata la Unitatea de Primire a urgentelor Cluj (UPU). Masina de teren a suferit avarii serioase si urmeaza sa fie scoasa din sant cu ajutorul unei autospeciale de tractare.

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE (14.30)

 

 

 

Soferul din autoturismul marca BMW X6, Cristinel P., in varsta de 37 ani, este din comuna Voluntari, judetul Ilfov, iar soferul care a decedat in accidentul grav de la Jucu avea 33 ani si locuia foarte aproape ce locul accidentului. Circulatia pe pe DN 1C se deruleaza pe un singur fir.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 1 (16.20)

 

 

 

Accidentul care s-a petrecut in comuna Jucu, judetul Cluj, la ora 12.55 a fost suprins in direct de o camera de supraveghere de la o firma de panificatie din zona.

 

 

 

Imaginile arata ca soferul in varsta de 33 de ani aflat masina Audi a vrut sa vireze stanga pe un drum lateral pentru a merge acasa, dar a fost lovit in plin in lateral stanga de masina BMW X6 care venea cu foarte mare viteza.

 

 

 

In urma impactului ambele masini au ajuns in santul de pe marginea drumului dupa ce au fost proiectate la o distanta de 100 de metri.

 

 

 

Vezi IMAGINILE cu ACCIDENTUL:

 

Accidentul de la Jucu a fost surprins in direct de camerele de supraveghere. BMW X6 avea viteza mare si a lovit AUDI -ul in plin - VIDEO

 

 

Comentarii Facebook