USL Cluj îi sună pe alegători și îi cheamă la vot: ”Vă ducem și cu mașina dacă nu puteți merge” - EXCLUSIV

 

PDL Cluj îi acuză pe reprezentanţii USL Cluj că, printr-un call-center, îi sună pe votanți și le reamintesc să meargă la vot. ”Dacă nu vă puteți deplasa la secția de vot, putem trimite pe cineva cu mașina după dvs!”, au precizat cei de la call-center.

 

În concret, membrii ai USL Cluj au acaparat prin mijloace frauduloase bazele de date de la diverse instituţii coordonate şi controlate de către ei şi, începând cu ora 16.00, au demarat o campanie de call-center bazată pe minciună. 

 

Astfel, membrii USL, care refuză să se prezinte au sunat cetățeni ai municipiului Cluj-Napoca astăzi, 09.12.2012, începând cu ora 16:00, solicitându-le să meargă la vot sub pretextul că membrii PDL ”au început să fure voturi și să plătească oameni să meargă la vot”. 

 

Totodată, USL Cluj practică şi turismul electoral promiţându-le cetăţenilor care nu au ieşit încă la vot mijloacele de transport pentru a fii conduşi la secţiile de votare unde sunt arondaţi pentru a putea vota. Apelurile telefonice au fost date de pe numerele 0748.438.761 și 0741.082.194.

 

Solicităm membrilor USL Cluj să înceteze imediat săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prevăzute de art. 215 Cod Penal, să înceteze turismul electoral şi să respecte dreptul constituţional al cetăţenilor de a-şi exercita în mod liber şi democratic dreptul la vot”, au precizat reprezentanții PDL Cluj.

 

Democrat-liberalii vor să facă plângere penală.

Comentarii Facebook