Un elev de gimnaziu a fost bătut de trei mame chiar în școală. A ajuns la spital


Un elev de gimnaziu din Constanța a trăit momente traumatizante, acesta fiind bătut cu bestialitate de trei femei, chiar în holul unității de învățământ.

Întreg incidentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe Facebook de mama băiatului agresat.

În imagini se vede cum trei femei lovesc elevul în vârstă de 13 ani, în timp ce mai mulţi copii aleargă şi țipă speriaţi pe holul şcolii. În urma bătăii primite, copilul a fost dus cu salvarea la spital.

A fost externat în cursul serii, iar în această dimineață urmează să meargă cu mama lui la Serviciul de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat constatator. Ulterior, părinții vor depune o plângere penală la parchet, potrivit Realitatea TV.

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Petrică Miu, inspector şcolar general Constanţa a declarat la Realitatea TV, că, în timpul orelor de curs, două mămici au mers la şcoală să depună o sesizare tocmai pentru că la clasa respectivă copiii lor erau agresaţi de acest copil.

"După ce au depus sesizarea nu s-au îndreptat spre ieşire şi s-au îndreptat spre clasa respectivă, etajul al doilea , unde l-au găsit pe copilul respectiv pe hol", a spus inspectorul şcolar. pentru sursa citată.

 

Poliţia a început şi o anchetă penală, în paralel a început şi o anchetă a inspectoratului şcolar.

Internauții susțin încă că că băiatul agresat ar fi fost un bătăuș care își teroriza colegii.

A bătut doi copii de clasa a 5-a, timp de 6 luni non-stop. A abuzat toată şcoala, directoarea nu a luat nicio măsură, atunci a intervenit familia deoarece copiilor le este frică să meargă la cursuri. Unde este dreptatea în această ţară? Băga copii în baie şi îi sechestra, îi lovea cu capul de calorifer. Pe unul l-a sugrumat de faţă cu dirigintele", scrie un utilizator Facebook.

Acest copil ... a bătut groaznic şi a chinuit copiii din şcoală. I-a pus la pământ şi i-a ameniţat să nu spună nimic părinţilor că îi omoară, a încercat să sărute băieţi pe gură. Este repetent de două ori la rând.", mai scrie o mămică.



Comentarii Facebook