„Parcă e farfurie de pomană”. O turistă s-a plâns pe micul dejun primit la un hotel de pe litoralul românesc


Hotelierii de pe litoral vor să atragă sfârșitul turismului românesc? În plin sezon estival, o turistă s-a plâns pe Facebook de micul dejun pe care l-a primit la un hotel de pe litoralul românesc. „Parcă e farfurie de pomană", au comentat oamenii la postarea ei. O noapte de cazare la acest hotel a costat 370 de lei.

Hotelul de pe litoralul românesc a ajuns joi subiectul unei discuții aprinse pe Facebook, după ce o clientă s-a plâns de micul dejun pe care l-a primit în fiecare dimineață, timp de patru zile. Din imagini se vede că micul dejun este sărăcăcios, iar pe farfurie sunt așezate unele lângă altele preparate gătite și unele ambalate. Copilul femeii nu a primit micul dejun dimineața, iar când a vorbit cu proprietarul, acesta i-a răspuns, „atât ai plătit, atât mănânci", scrie Antena 3.

Nu suntem genul de oameni care lasă recenzii proaste, dar acum nu se mai poate. Am fost cazați la Hotel Casa Ani din Eforie Nord, am vorbit cu doamna la telefon, i-am spus că suntem 3 perechi + 1 copil de 3 ani. Totul bine și frumos, ne-a spus că acum în preț este inclus și micul dejun.

Precizez că acum doi ani am mai fost la ei și nu aveau încă restaurant, îți găteai tu. Era perfect! Când mi-a zis că a crescut prețul, dar este inclus micul dejun a fost și mai perfect, bucurându-ne că nu plecăm cu stomacul gol pe plajă. A fost totul perfect până ne-am dus dimineața să mâncăm.

Un mic dejun (cel din poză) de nu aveai ce să mănânci. Același mic dejun a fost toate cele 4 zile (astăzi schimbase în loc de ou și crenvurști a pus cașcaval pane). A doua zi m-au anunțat că copilul nu primește mic dejun, deoarece nu am plătit pentru el. I-am spus domnului "patron", care era foarte arțăgos, s-o pus pe ceartă, că nu mi se pare normal.

Eu am plătit exact cât mi-a zis soția dânsului pe cameră. Bineînțeles a început să țipe la mine de față cu toată lumea. Este ultima oara când mai calc la ei. Am primit același mic dejun în fiecare dimineață, ajunsesem să îmi vină să vomit când vedeam aceeași mâncare. Am fost în multe locuri cu soțul și copilul, dar niciodată nu am plătit extra pentru el. Plăteam camera cât era și acolo aveam inclus.

Sunt eu prea sensibilă și am așteptări prea mari? Era sezonul legumelor. Putea pune frumos roșii, castraveți, măsline, etc. De condiții nu mai vorbesc, afară vopsit gardul și înăuntru-i leopardul. Apa la toaletă nu mergea, furnici în cameră. Ce-i drept, e frumoasă piscina, dar sunt totuși atâția bani pe o noapte, pentru niște condiții vai de mama lor", a scris Laura Necula pe Facebook.

dejun.jpeg

Comentarii Facebook