Experiența unor clujeni la un hotel de pe litoral. A fost ieftin la plată, iar la fața locului numai probleme: Am culcat copilul pe șezlong - VIDEO


Un clujean s-a dus dus cu familia pe litoral și copilul l-a culcat pe șezlong, pentru că cei de la hotel au refuzat să deschidă camera mai repede. 

Pentru că nu au avut ce să facă, angajații fiind impasibili la problema lor și a altor părinți, au culcat copilul pe șezlong plătind 40 de lei.

Le spun clujenilor să evite hotelul Aida, din Saturn, deoarece cei de la recepție îți vorbesc urât după 10 ore de condus. Nu te lasă în cameră. Am culcat copilul pe șezlong.

Camerele nu au aer condiționat, geamurile sunt vechi (sunt cârpite din mai multe sticle pentru că așa a fost mai ieftin), copiii mici se pot accidenta, ușa la baie nu se închide, draperia pică în cap, bateria la baie este defectă, mobila este praf, liftul nu funcționează, parcarea nu este garantată”, ne-a semnalat Marius.

Hotelul Aida are 2 stele, iar familia de clujeni a plătit, în luna februarie, 1098 de lei, acum fiind 1400 de lei pentru 6 nopți de cazare cu mic dejun. 

Clujenii au ajuns la hotel la ora 7.00 dimineața, iar accesul în cameră le-a fost permis numai la ora 16.00, cu toate că aveau un copil mic cu ei. 

Erau în jur de 40 de oameni, plus copii, care făceau scandal pentru că nu îi lăsa în cameră”, a mai relatat clujeanul.

Taxa de stațiune pe zi a fost 5 lei de persoană, adică 90 de lei pe 6 zile, de familie. 

Prețuri pe zi: 

Taxa statiune/ 5 lei persoana

Parcare 35 pe zi - 210 lei pe 6 zile

Șezlong - 40 de persoană pe zi 

Șezlogul îți este asigurat în ziua respectivă că lași prosopul și nu se pune nimeni, dar dacă dai 35 lei pe parcare și pleci la o plimbare nu mai găsești loc la întoarcere”, a mai spus acesta. 

Comentarii Facebook