U Cluj nu mai poate juca pe Cluj Arena! VEZI MOTIVUL

 

Universitatea Cluj nu va mai putea juca în returul campionatului pe Cluj Arena, dacă nu își plătește datoriile uriașe. 

 

Societatea Cluj Arena are de recuperat de la U Cluj peste 600.000 de lei reprezentând chiria neplătită pe anul 2012. ”Vom fi mult mai stricți cu cei de la Universitatea. Le-am înaintat o adresă prin care le permitem accesul pe stadion la următorul meci numai cu plata a 15% din datoriile totale”, a declarat Radu Rațiu, directorul SC Cluj Arena SA, la finalul ședinței Consiliului Județean de marți 29 ianuarie. 

 

În această ședință, Consiliului Județean Cluj a majorat capitalul social al societății Cluj Arena cu 240.000 de euro, pentru a avea bani pentru plata utilităților. 

 

Aveam nevoie rapidă de această majorare de capital, pentru că trebuie să ne acoperim plata utilităților. Din păcate avem greutăți în a ne recupera sumele de la firmele debitoare, în special Universitatea Cluj, care are de plătit peste 600.000 de lei, în contul chiriei pe anul trecut. 

 

Plata utilităților depinde de temperatura de afară, dar este de aproximativ 60.000 - 70.000 de lei pe lună. Datoria la utilități este acum de 70.000 - 80.000 de lei, dar vin și facturile pe luna decembrie. Acum s-a majorat capitalul social cu 240.000 de lei. Banii vor ajunge pe toată durata iernii”, a declarat Radu Rațiu.

 

Dacă U Cluj nu va achita circa 90.000 de lei din datoria la chirie, meciul cu Steaua din luna martie nu se va juca pe Cluj Arena.

Comentarii Facebook