VIDEO CLUJ - Un polițist l-a doborât la pământ și i-a aplicat trei pumni la ficat. Vi se pare normal?

 

UPDATE

 

Poliţiştii Secţiei 2 au intervenit în sprijinul Poliţiei Locale, după ce s-a apelat la ei. Poliţiştii locali au anunţat că au probleme cu o persoană care se manifestă violent, fizic şi verbal. Bărbatul a reacţionat la fel şi la apariţia poliţiştilor. Ei au încercat să-l convingă să se calmeze şi să se legitimeze, dar acesta i-a ameninţat. Imaginile filmate au fost scoase din context. Cert este că în astfel de situaţii, când cineva se manifestă violent, agenţii de poliţie sunt nevoiţi să folosească forţa. Bărbatul a fost dus la Secţia 2 de Poliţie şi amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

 

----------------------- 

Un polițist a avut o intervenție demnă de scenele pe care le vedem în SUA. 

 

Incidentul s-a petrecut pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca. Din imagini reiese că bărbatul discuta în contradictoriu cu polițiștii, iar la un moment dat a ridicat mâna, amenințător. În acel moment, unul dintre polițiști l-a pus la pământ și l-a lovit de mai multe ori. 

 

Mi se pare un pic abuz, la prima vedere.

 

Dar, dupa ce am intrebat o persoana care acum a ajuns politist, se poate considera ca ca nenea asta i-a amenintat la 0:44, cu pumnul, se poate interpreta drept instigare la violenta, poate chiar necooperare fata de politisti.

 

De asemenea, nu sunt de acord cu modul procedat de catra politisti, felul cum il ataca, cum incearca sa ii forteze mana, faptul ca il loveste desi era la pamant. De asemenea, strangerea de gat, nu stiu daca este permisa macar, in situatia de la 0:57”.

 

Dacă ați fost martorii unui incident care poate deveni o știre, ne puteți trimite imaginile pe adresele de email: office@stiridecluj.com, investigații@stiridecluj.com sau pe pagina de Facebook a Știri de Cluj. Se pot trimite imagini și informații și prin rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook