Un șofer mort de beat colinda străzile Clujului în zigzag, până a fost oprit de niște șoferi responsabili, voluntari într-o asociație clujeană - VIDEO


UPDATE:

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul auto, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cel în cauză urmează a fi condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior urmând a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri în cauză, transmite IPJ Cluj.


Un șofer beat se plimba nestingherit pe străzile municipiului Cluj-Napoca, marți dimineață. Acesta circula greu, nu putea menține mașina pe banda lui de circulație, lucruri care au atras atenția.

După ce voluntarii de la CERT Transilvania l-au urmărit până în Mănăștur, în apropiere de Piața Flora, au reușit să-l rețină până la sosirea polițiștilor. Ulterior, a fost testat cu aparatul etilotest, care a rezultat o concentrație de 1.70 mg/l alcool pur în aer expirat.

În contextul imaginilor video care au apărut de puțin timp în spațiul public, transmitem următoarele informații:

În jurul orei 11.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj au intervenit în urma unei sesizări la numărul unic de urgență 112, prin care era semnalat un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă.

Participanții la trafic au reușit oprirea autovehiculului până la sosirea polițiștilor rutieri.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o concentrație de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook