Un fotomodel i-a luat apărarea lui Ștefan Tudor Cârjă, autorul accidentului mortal de la Cluj


Accidentul în care a murit studenta Gabi Rîpă, din noaptea de duminică spre luni, a produs polemici puternice. Șoferul Ștefan Tudor Cârjă a fost ținta unor atacuri dure din partea internauților, fiind considerat vinovat de cele petrecute. 

Nu toți cred același lucru. Maria (foto), model la Milano, crede că s-a exagerat foarte mult pe acest subiect și cere mai multă empatie. 

CITIȚI !!!

România TREZEȘTE-TE! De ieri sunt într-o stare de șoc, pentru ce li sau întâmplat lor lui Ștefan și lui Gabriela ( pe ea nu o cunosc) dar sunt într-o stare de șoc citind în ultimele 24 de ore zeci de comentarii în care unii oameni sunt atât de " animale" încât își doresc ca Ștefan să moară, sa nu se vindece ... Pe bune? Cum naiba să vă doriți o asemenea prosti, cum oameni buni cum? Cum să spuneți că își merita soarta pentru ce a făcut? Credeți că el ar fi vrut să se întâmple așa? Vă spun eu că nu și-a dori, nu și-a dori ca Gabriela să moară, și el sa fie în starea în care este. Da este adevărat și nu pot spune NU, este vinovat, dar vina aparține amândurora ( părerea mea) se zvonește că el ar fi consumat în accea seara de Duminică ceva substanțe etnobotanice ... Asta nu avem noi de unde știi dacă a fost sau nu așa, și pe lângă asta dacă a fost într-adevăr asa de ce Gabriela l-a lăsat sa ii conducă mașina? Știind ca el nu este în-stare să o facă ... Gândiți-vă că în locul lui putea fi oricine din noi, eu, voi, frați de ai noștri, amici sau simple cunoștințe, el nu a vrut sa se întâmple asa ceva! Pe lângă asta presa din România este VARZĂ, de ce zic asta?! Băiatul asta e pe patul de spital încercat să supraviețuiască, are nevoie de mult sânge și ei pun descriere la articol " băiatul drogat care a omorât o fată are nevoie de sânge". Pe bune? Era necesar să scrii accel cuvânt " drogat"? Îmi pare enrom de rău ce li sa întâmplat, îmi pare rău că fata a murit că Ștefan e asa cum este, cuvintele pentru Gabriela nu își au rostul, gândiți-vă ce simt părinți acestei fete, dar și părinți lui Ștefan știind ca el este posibil sa moară în orice clipă, nici nu vreau sa îmi imaginez ce e în sufletul părințiilor! Condoleanțe Gabrielei, și drum lin printre îngeri, cât lui Ștefan îi doresc sa se facă bine și să fie puternic! Așa că dragii mei, fiți OAMENI, nu niște zdrențe de OAMENI!”, a scris Maria, pe Facebook.

-----------------

UPDATE:

Poliția Cluj a anunțat, în 23 ianuarie, că probele e sânge prelevate după accident au indicat faptul că șoferul ”ar fi consumat substanțe psihoactive”, dar reanalizarea lor a indicat faptul că nu a consumat astfel de substanțe

Comentarii Facebook