Voluntarii ”Inimi Deschise” ajută copiii cu leucemie din Cluj. Fac rost de mâncare caldă - FOTO


Voluntari din cadrul grupului ”Inimi Deschise” au sărit în ajutorul copiilor cu leucemie din spitalele clujene cu mai multe campanii.

Cei patru voluntari Angela Condurache, Denisa Iulia, Daniel Mitrea si Luana Burlacul îi ajută pe copiii cu leucemie de la Secția de oncologie pediatrică, din cadrul Clinicii Pediatrie 2, cu o masă caldă de la mai multe restaurante din Cluj-Napoca, în cadrul campaniei ”Bunatati pentru copii din spitale”.

Proiectul consta într-un parteneriat cu 7 restaurante cum ar fi Aroma, Rod, Chic, Madness House, Rapid Catering, Shanhai, Epic Pizza cu ajutorul lor dam mancare calda copiilor cu leucemie care stau mult timp in spital.

Campania ”Bunatati pentru copiii din spitale” a avut succes în luna în care a debutat. Astfel, cu multa bucurie prezentam ”Calendarul Faptelor bune” din luna septembrie. Pana la sfarsitul lunii, restaurantele implicate vor livra cate o masa calda pentru pranz.

Incercam sa oferim copiilor, dar si mamelor stabilitate, siguranta si suport. In fiecare zi, fie ca sunt apartinatori ai spitalului cu domiciliul in Cluj-Napoca sau ca si in majoritatea cazurilor din afara orasului, ei sunt vizitati si primesc o masa calda.

In acest mod, orasul se implica activ in viata celor care trebuie sa petreaca aici momente mai putin placute din viata lor. In acest mod, noi clujenii, transmitem clar mesajul ”Nu esti singur, chiar daca esti intr-un oras strain! Suntem o comunitate mare care vine in ajutorul tau!”.

Multumim restaurantelor care nu au ezitat sa se inscrie in campanie si care livreaza in fiecare zi cu punctualitate mancarea, multumim celor care au avut incredere in proiect, celor care au dat share si i-au lasat si pe altii sa vada ce lucruri frumoase pot face oamenii atunci cand sunt impreuna”, ne-a relatat Angela Condurache, coordonatoarea ”Inimi Deschise”.

Pentru mamele care vin cu copiii în spital la Cluj, ”Inimi Deschise” a lansat campania ”Alături de mamele din spital”, prin care mamele să se răsfețe la un salon de înfrumusețare.

Alături de mamele din spitale” este a doua campanie care ne aduce fericire atât noua, cât și celor care își dedica timpul 100% pentru a fi alături de copiii lor in spital.

După săptămâni intregi petrecute in salon, coridorul spitalului fiind singurul lor loc de refugiu, dorim sa oferim mamelor o ora in care sa fie răsfățate la saloane de înfrumusețare. Miercuri, 28 August, prima mămica a acceptat provocarea de a iesi pentru puțin timp. Ana Maria Silaghi i-a oferit câteva momente de relaxare la salonul ei de Cosmetica.

Dorim sa colaboram cu cât mai multe persoane dispuse ca prin munca lor sa sprijine mamele aflate cu copiii in spital”, a mai spus Angela Condurache.

Voluntarii ”Inimi Deschise” au organizat chiar și o campanie pentru ajutarea lui Raul, un băiat bolnav. Târgul caritabil ”Clujul pentru Raul” are loc ACUM in complexul Auchan Iris. ”Diverse magazine din Cluj-Napoca au oferit produse pentru Raul. In loc sa cumparati azi parfumuri, cărți, bijuterii, articole vestimentare etc din magazine, alegeți sa achizitionati in sprijinul unui copil bolnav de leucemie”, a mai spus membra grupului ”Inimi Deschise”.

Comentarii Facebook