Luni 8 Martie

Tratamente revoluționare la cabinetul Dermavision Cluj - FOTO (P)

 

Dermavision este un centru dermatologic nou, privat, estetic și modern, deschis pentru a corespunde celor mai înalte standarde de îngrijire a pielii! 

 

Amplasat într-o zonă ultracentrală, pe strada Gheorghe Șincai nr.15 (zona Piața Păcii, aproape de parkingul Primăriei Cluj-Napoca), noul centru de dermatocosmetică Dermavision își propune să ofere soluții eficiente pentru fiecare tip de piele și pentru fiecare problemă a persoanelor care apelează la serviciile acestui cabinet.

 

Echipa de medici și de asistente de la Dermavision pleacă de la premisa că fiecare pacient care are încredere să apeleze la serviciile noastre este unic și special și merită să fie tratat cu: răbdare, înțelegere, politețe, blândețe și compasiune. Toată echipa mea este convinsă că meseria de medic este una vocațională, de aceea problemele de sănătate de care suferă pacienții noștri sunt tratate cu toată atenția.

 

Suntem preocupați permanent ca printr-o comunicare foarte bună cu cei care au nevoie de ajutorul nostru să identificăm împreună soluțiile ideale de tratament pentru fiecare afecțiune dermatologică”, declară Dr. Mirela Susan, medicul specialist dermatovenerolog  care a înființat centrul Dermavision.

 

Cabinetul Dermavision oferă cele mai noi și mai performante echipamente pentru un diagnostic precis - dermatoscopie computerizată, truse standardizate pentru testări alergologice, precum și echipamente de ultimă ora ce permit tratamente cu laser, laser vascular, lumina intens pulsată, radiofrecvență, microdermabraziune. Printre tehnicile revolutionare estetice moderne la Dermavision este disponibila terapia cu plasma proprie (terapia vampir), o abordare noua pentru persoanele care doresc o metoda naturala, sigura si eficienta anti-aging.

 

Dermavision este singurul centru medical privat din Transilvania care dispune de cabina de fototerapie ”full body” in conditii de ambulator, atât ultraviolete de tip A, cat și ultraviolete B banda îngustă.

 

Consultațiile și tratamentele efectuate în centrul Dermavision acoperă toată patologia dermatologică și venerologică, dermatologia pediatrică, estetică și chirurgia dermatologică.

 

Centrului funcționează folosind tehnologie de ultimă oră și permite terapii de rejuvenare eficiente, cu un disconfort minim. Blocul operator si stația de sterilizare sunt dotate cu ehipamente de ultimă generație conform normelor europene. 

 

Clinica Dermavision este pregătită să vă ofere cele mai noi și moderne metode de tratament folosind specialiști cu înaltă calificare profesională. 

 

Pentru a afla cum reușeste Cindy Crawford si Madonna să arate perfect consultă cele mai noi proceduri de întinerire a pielii pe site-ul nostru (click AICI)

 

La Dermavision ești pe mâini bune! 

Comentarii Facebook