Miercuri 29 Iunie

Tratamente performante cu lumină "inteligentă" la Clinica Dermavision Cluj (P)

 

Dermavision este un centru dermatologic nou, privat, estetic şi modern, deschis pentru a corespunde celor mai înalte standarde de îngrijire a pielii.

 

Amplasat într-o zonă ultracentrală, pe strada Gheorghe Şincai nr.15 (zona Piaţa Păcii, aproape de parkingul Primăriei Cluj-Napoca), noul centru de dermatocosmetică Dermavision îşi propune să ofere soluţii eficiente pentru fiecare tip de piele şi pentru fiecare problemă a persoanelor care apelează la serviciile acestui cabinet.

 

Una dintre cele mai mari provocări ale medicinei estetice este identificarea unor terapii pentru a menţine tinereţea  pielii folosind cele mai moderne mijloace. 

 

Dermavision este singurul centru medical privat din Transilvania care dispune de cabina de fototerapie "full body" în condiţii de ambulator, atât ultraviolete de tip A, cat şi ultraviolete B bandă îngustă.

 

 

Consultaţiile şi tratamentele efectuate în centrul Dermavision acoperă toată patologia dermatologică şi venerologică, dermatologia pediatrică, estetică şi chirurgia dermatologică.

 

Clinica Dermavision vă pune la dispoziţie TERAPIA LASER şi IPL cu cea mai performantă aparatură din domeniu la nivel mondial.

 

Tehnologie inovativă, Lumenis One foloseşte lumina "inteligentă" a laserului pentru îmbunătăţirea aspectului tegumentului dumneavoastră în deplină siguranţă. Tratamentele non-invazive sunt sigure şi eficace pentru orice pacient, indiferent de vărstă sau sex. 

 

Sistemul IPL are sistem de răcire integrat si înlatură leziunile (petele maronii si hemangioamele) fără disconfort şi riscuri. Tehnologia OPT ( optimal pulse technology ), întâlnită  numai la laserul Lumenis One, înseamnă  eliberarea unei energii precise, sigure, chiar şi pe pielea inchisă la culoare, atât pe leziunile vasculare, cât şi pe cele pigmentare. Sistemul de răcire eficient si monitorizarea fiecarui puls în "real time" asigură obţinerea celor mai bune rezultate si confortul pacientului în deplină siguranţă. Multiplele tehnologii integrate, care acţionează sinergic, permit o gamă largă de tratamente estetice cu rezultate excepţionale in doar 3-4 şedinţe.

 

Vă aşteptăm la consultaţie pentru a stabili împreună cu specialistul nostru dermatolog pachete de tratamente de rejuvenare adaptate imperfecţiunilor pielii dumneavoastră.

 

Laserul NdYAG Lumenis One permite obţinerea de rezultate spectaculoase pe orice tip de piele pe leziunile vasculare. Se pot trata venectazii ale membrelor inferioare, telangiectazii ale feţei, lacuri venoase, hemangioame (plane, cavernoase, în cireaşă), angioame de tip port-wine stain (pete roşii din naştere). 

 

Centrul medical Dermavision de pe strada Gheorghe Şincai nr 15 este locul unde, sub îngrijirea medicului specialist dermatolog Mirela Susan, picioarele dumneavoastră  vor redeveni frumoase şi orice urmă de vinişoare se vor estompa cu succes, graţie laserului Nd Yag Lumenis One. 

 

Principiul metodei este fototermoliza selectivă  a vasului, fără afectarea ţesutului înconjurător. Fasciculul laser traversează pielea si termocoagulează vasul care, golit de sânge, nu mai este vizibil.

 

Epilarea laser cu dioda Light Sheer este aprobată de FDA ( Food and Drug Administration ) pentru epilarea definitivă pe toate fototipurile cutanate ( I-VI ) inclusiv pe pielea bronzată. 

 

Acest tip de epilare permite obţinerea de rezultate pe orice culoare de păr, inclusiv blond sau roşcat. Capătul de contact al laserului (advanced sapphire contact chilltip ) asigură confortul pacientului în timpul aplicării energiei luminoase.

 

Consultă AICI toate procedurile oferite de clinica noastră. 

 

 Ai încredere în noi!  La Dermavision eşti pe mâini bune! 

Comentarii Facebook