Marti 9 Martie

Terapia Vampir la Clinica Dermavision Cluj! Tratamentul vedetelor oferă ”tinerețe fără bătrânețe” pentru tenul tău (P)

 

Dermavision Cluj-Napoca este cel mai nou centru dermatologic estetic, privat și modern, construit pentru a corespunde celor mai înalte exigențe de îngrijirea a pielii! 

 

Amplasat într-o zonă ultracentrală, pe strada Gheorghe Șincai nr.15 (zona Piața Păcii, aproape de parkingul Primăriei Cluj-Napoca) noul centru de dermatocosmetică, Dermavision, își propune să ofere soluții eficiente pentru fiecare tip de piele și pentru fiecare problemă a persoanelor care apelează la serviciile acestui cabinet.

 

Una dintre cele mai mari provocări ale medicinei estetice este identificarea unor terapii pentru a menține tinerețea pielii folosind cele mai moderne mijloace.

 

Clinica Dermavision vă pune la dispoziție ”Terapia Vampir”, ca cea  mai nouă metodă descoperită la nivel mondial pentru stoparea procesului de îmbătrânire a pieli. 

 

Cele mai importante vedete ale Holywoodului caută beneficiile Terapiei Vampir, soluție terapeutică care câștigă pentru tine una dintre cele mai importante bătălii ale vieții, cea cu timpul. Echipa Dermavision este pregătită să câștige alături de tine această bătălie. La noi ești pe mâini bune!”, declară Dr. Mirela Susan, medicul specialist dermatovenerolog, care a înființat centrul Dermavision.

 

 

Terapia Vampir

 

Tratamentul cu plasmă proprie îmbogațită cu trombocite (Platelet Rich Plasma - PRP), cunoscut sub denumirea de ”Terapia Vampir”, este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii.

 

Procedura presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din sânge și reintroducerea  acestora în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de neocolagen pe termen lung. Inițial, acest tratament a fost folosit în ortopedie, în refacerea tendoanelor și a oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală și în chirurgia plastică pentru cicatrizarea arsurilor.

 

Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor. Această procedură se adresează pacienților care vor o îmbunătățire a aspectului, dar nu vor să apeleze la injectarea cu o substanță chimică sau artificială.

 

Cum se efectuează procedura?

 

Se recoltează o cantitate mică de sânge intr-o eprubetă sterilă, se procesează rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de crestere și reparare. Aceștia se eliberează în mod natural în orice tentativă a organismului de a repara o leziune.

 

Plasma bogată în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Pentru a atenua durerea se aplică o cremă anestezică înainte de injectare. Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în prezența pacientului, pentru ca acesta sa aiba siguranța că se administrează propriul sânge.

 

Care sunt beneficiile acestui tratament si când se observă rezultatele?

 

Tratamenul este ideal pentru: întinerirea și regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, refacerea fermității și îmbunătățirea aspectului feței, gâtului, decolteului, mâinilor. De asemenea este una dintre puținele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor și a celor din jurul gurii. Semnele îmbătrânirii se atenuează treptat, pentru rezultate optime fiind recomandate 3 ședințe efectuate la 3 săptămâni.

 

Exista contraindicatii, riscuri?

 

Riscul de fenomene imunologice este complet absent, având în vedere că produsul propriu organismului este perfect biocompatibil. Există riscul de a face mici hematoame (vânătăi) la locul de injectare, care dispar în câteva zile, iar după injectare poate să apară un ușor proces inflamator local.

 

Pacienții trebuie să aibă o stare de sănătate bună, să nu fie în episod febril, să nu aibă tulburări de coagulare, boli autoimune.

 

Consultă AICI site-ul Dermavision pentru a vedea toate procedurile oferite de această clinică.

Comentarii Facebook