Șoferii care parchează pe trotuar, pe Nicolae Titulescu, amendați de Primăria Cluj-Napoca - FOTO


Polițiștii locali au primit ordin să amendeze șoferii care parchează pe trotuare pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Aceștia au inceput  să isi  urce masinile pe trotuare in urma cu cativa ani, dupa ce s-a facut banda dedicata pentru  troleibuze. 

Pe Bulevardul Nicolae Titulescu se dau amenzi pentru parcarea pe trotuar în contextul în care legea spune ca dacă lași loc liber de 1 metru și nu sunt alte reglementări poți parca”, a spus un șofer.

Oamenii parcau la bordură, dar acest lucru a fost interzis, iar apoi le-au urcat pe trotuare. Primăria Cluj-Napoca a închis ochii când oamenii au parcat pe trotuare, dar acum a inceput sa dea amenzi. Masura, desi ii nemultumeste pe soferii care locuiesc in zona, ii bucura pe restul locuitorilor, care deja nu erau in siguranta pe trotuar unde urcau si coborau masini de la un capat la celalalt al strazii Titulescu. 

Eu am cerere pentru parcare de 3 ani și încă nu am primit parcare. Cineva stă în zona și o deranjează. Eu nu înțeleg de ce nu se respecta legea”, a mai spus conducătorul auto amendat. 

Comentarii Facebook