Și polițiștii din Cluj bat cluburile. De unde obțin banii, cât timp câștigă 2000 de lei pe lună - FOTO

 

Un polițist rutier din Cluj este acuzat că își permite să ducă o viață mult mai ”bună”, decât îi permite leafa de 2.000 de lei. Radu Răcan merge în vacanțe prin Europa, și-a schimbat mașina și în plus este un obișnuit al cluburilor centrale.

 

O clujeancă, Flavia Miron, îl acuză pe Radu Răcan că obișnuiește să ”ierte” șoferii de amenzi. ”Domnul agent de la Rutiera, Radu Racan, m-a oprit in trafic, in Floresti pentru depasirea vitezei corespunzatoare si lipsa purtarii centurii de siguranta. Bineinteles ma asteptam sa se dea la mine pentru a scapa de amenda insa, nu, a preferat sa imi ia banii pentu a ma trece cu vederea. Abia dupa aceea am aflat ca el nu daduse rec la radar, iar eu puteam sa nu ii dau nimic pentru ca nu avea dovada vitezei mele. La-am cautat pe Facebook si nu mare mi-a fost mirarea sa aflu din fotografii ca domnul Racan duce o viata extrem de extravaganta pentru salariul unui bugetar. Vacante in Venetia, San Marino, Roma si alte destinatii, intr-un singur an plus o masina Audi cu care se lauda pe Facebook. 

 

M-am interesat sa aflu cat castiga pe luna si am aflat ca salariul lui este de aproximativ 2000 de lei. In cazul asta ma intreb retoric. Cui ajung 2000 de lei, 500 de euro, sa dea ture prin tari straine peentru a le vizita, de unde atatia bani? De la mine 500 de lei, de la altii cat poate stoarce si le mai plangem pe urma de mila ???? Nu merita ! Ei stau la jegmaneala, nu la preventie! DNA-ul nu isi face treaba asa cum ar trebui”, ne-a povestit Flavia Miron.

 

Pagina de Facebook a polițistului Radu Răcan este împânzită numai cu fotografii din cluburile clujene: Vertigo, Bamboo, Zaza și After 8.

 

Radu Răcan lucrează la IPJ Cluj din 2006, fiind absolvent al Universității Bogdan Vodă.

 

Poli'istul nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile.

Comentarii Facebook