Scandal pe centura Florești! Un BMW -ist a uitat că este pe sens unic și a sărit la bătaie - VIDEO


Șoferul unui BMW a intrat pe sensul unic de pe centura Florești - Donath și a amenințat o șoferiță care circula regulamentar.

Incidentul s-a petrecut în 16 septembrie 2019, la ora 7:00, ”pe drumul cu sens unic ( cel de pe deal) Cluj-Floresti, unde de fiecare data cand trec la ora asta, întâlnesc câte un astfel de specimen. De data asta nesimțirea a bătut inconștiența. Imi pare rau ca am oprit filmarea cand a coborât din mașină și a venit la mine la geam cu înjurăturile si amenințările din dotare”, a reclamat șoferița.

Pe centura Florești - Donath au fost instituite sensuri unice din august 2018.

PE BRETEAUA DE NORD (cea dinspre deal, cea de sus) SE VA CIRCULA DINSPRE GRIGORESCU SPRE FLORESTI

PE BRETEAUA DE SUD (cea dinspre Somes, cea de jos) SE VA CIRCULA DINSPRE FLORESTI SPRE GRIGORESCU”, anunța atunci Primăria Florești.

------------------------------------

UPDATE

Șoferul din BMW susține că a intrat pe drumul cu sens unic din greșeală, fiind confuz pentru că avea o o urgență cu soția care stătea să nască. Acesta ne-a spus că el nu a amenințat pe nimeni, dar nu a putut justifica faptul că și-a pierdut vremea să se certe cu șoferița, deși avea, așa cum susține el, soția pe cale să nască în mașină, și se grăbea la spital. După tot scandalul, șoferul BMW -ului a sfârșit prin a depăși pe acostament, așa cum putea face de la început, dacă tot se grăbea la spital.

Comentarii Facebook