Scandal la UPU Copii Cluj. Copil cu capul spart ținut 40 de minte în sala de așteptare. Un părinte nu a mai suportat și a intrat peste medici - VIDEO


Un părinte a filmat și a făcut public un caz de la secția UPU Copii Cluj, de pe strada Moților. Un copil cu capul spart a fost ținut sâmbătă, 24 august, 40 de minute în sala de așteptare, în timp ce în secție era activitate redusă. 

Uitați va cum își fac treaba cei de la UPU copii pe Motilor. Aveau doar un copil înăuntru și țineau în sala de așteptare pe alt copil cu capul spart. Nici măcar nu au venit sa îi întrebe pe părinții copilului ce a patit. Au trecut 20 minute. A venit politia și abia după vreo 40 minute au preluat copilul cu capul spart. Distribuiți mai departe sa vadă lumea cum își fac treaba medicii după ce le-a mărit salariul. Felicitări echipa de garda de azi sunteți minunați!”, a comentat părintele care a intrat și a făcut scandal.

Pe imagini se vede cum, după ce s-a deschis ușa, erau șase persoane care stăteau de vorbă, inclusiv medicul de gardă, atmosfera fiind foarte calmă, cu toate că afară era un copil care avea nevoie de ajutor. ”Câți sunteți, 8?”, a întrebat bărbatul, iar cineva a replicat ”100!”.

Comentarii Facebook