Rudele lui Dan Andrei Hosu, suspect in jaful de la Banca Transilvania, sunt judecate pentru marturie mincinoasa


Mama, matusa si unchiul lui Dan Andrei Hosu, suspect in jaful de la Banca Transilvania, au fost trimisi in judecata pentru marturie mincinoasa. Ei sunt acuzati ca au mintit pentru a-i asigura tanarului un alibi.

Acuzatia de marturie mincinoasa vine dupa ce rudele lui Hosu au declarat sub juramant inca de la inceputul procesului, in cazul jafului de la Banca Transilvania, ca in ziua atacului au fost cu Dan Andrei Hosu la notar pe Bulevardul Eroilor pentru a vinde un apartament.

Dana Hosu, mama suspectului, a declarat la iesirea din sala de judecata ca totul este o inscenare a procurorilor si ca nu a mintit in legatura cu faptul ca in ziua jafului a fost la notar.

Sedinta de judecata nu a fost lipsita de tensiune. Inculpatii au cerut instantei dreptul de a-si angaja alti aparatori, dar judecatoarea nu a permis acest lucru si a amendat-o pe Dana Hosu cu 10.000 de lei pentru ca "a facut scandal".

Cei doi suspectri, Dan Andrei Hosu si Bogdan Baciu, au fost trimisi in judecata in luna ianuarie, dar cei doi au declarat in reptate randuri ca erau in alte parti alte orasului in momentul in care s-a dat atacul. pentru a dovedi au adus in sprijinul lor diverse persoane care au depus marturie.

Foto: adevarul.ro

Comentarii Facebook