Proprietarul Coratim, Daniel Dumitras, cel care a omorât un om cu mașina pe strada Campul Painii - FOTO


Autorul accidentului de pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca, este Daniel Dumitraş, unul dintre patronii Coratim, un mare dezvoltator imobiliar de pe plan local. 

Daniel Dumitraş conducea un autoturism marca Jaguar, a ieșit în drumul principal din parcare și a trecut linia continuă pentru a vira stânga, moment în care a trecut practic cu mașina peste un bărbat, care se afla pe trecerea de pietoni. Dumitraș a vrut să evite un scurt ocol pentru a întoarce în mod legal, iar acest lucru a costat viața unui bărbat de 33 de ani.

Daniel Dumitraș ar fi spus că nu a văzut pietonul din cauza stâlpului de la mașina pe care o conducea și că nu avea viteză. Autoturismul de teren pe care îl conducea a trecut peste victimă, iar pompierii au fost nevoiți să folosească perne pneumatice pentru a ridica bolidul și a ajunge la cel călcat, pentru a-i acorda primul ajutor. Din neferice, resuscitarea nu a dat rezultate și a fost pronunțat decesul.

Jaguarul a ieșit din parcarea din fața restaurantului Coratim. În mod normal ar fi trebuit să facă dreapta și să întoarcă în Piața 1 Mai, dar din șoferul a optat să treacă linia continuă, pentru a scurta drumul.

4e86c23b-01bc-458f-8f97-2d6403b0252c.jpg

Accident MORTAL pe strada Campul Painii! Pieton strivit pe trecerea de pietoni - FOTO/VIDEO

Comentarii Facebook