Marti 21 Martie

O femeie a murit la Cluj, surprinsă de un incendiu de vegetație pe care l-a stârnit


Poliția Cluj anunță că o femeie a murit marți, în jurul orei 15:15, după ce a dat foc unui câmp în extravilanul localității Sâmboieni, comuna Sânmărtin, incident în urma căruia o femeie a decedat.

Conform primelor informații, o femeie în vârstă de 80 de ani ar fi aprins vegetația de pe terenul său pentru a-l curăța, context în care  flăcările ar fi surprins-o, survenind decesul acesteia.

Cercetarea la fața locului este în curs.

O autospecială pentru stins incendii din Detașamentul Dej și un echipaj SAJ au fost solicitate, în jurul orei 15.00, pentru interveni în cazul unui incendiu de vegetație uscată care se manifestată în apropiere de localitatea Sâmboieni. În apelul de urgență a fost precizat faptul că o femeie în vârstă de cca 80 de ani a fost surprinsă de flăcările scăpate de sub control.

Echipajul medical, ajuns de urgență la locul evenimentului, a constat decesul femeii.

Forțele care intervin pentru stingerea flăcărilor au fost suplimentate cu încă un echipaj de pompieri și unui echipaj al serviciului voluntar pentru tați urgență din comună.

În aceste momente se intervine pentru limitarea și stingerea focarelor ce au cuprins vegetația uscată.

WhatsApp Image 2019-10-22 at 18.02.14.jpegWhatsApp Image 2019-10-22 at 18.02.11.jpegWhatsApp Image 2019-10-22 at 18.02.09.jpeg

Comentarii Facebook