Moartea absurdă a pietonului de lângă Parcul Operei, din Cluj-Napoca. Trotuarul acolo e o BĂTAIE de JOC. Practic e o invitație la moarte


Un bărbat de 64 de ani de ani a fost spulberat pe trotuarul de lângă Parcul Operei, din spatele Teatrului Național. Victima circula pe trotuarul de jumătate de metru și a fost lovit grav, ulterior decedând.

Martorii la accident au relatat ce s-a întâmplat. Mărturiile sunt șocante. 

Cluj: Cine e bărbatul omorât de o mașină pe trotuarul îngust de lângă Parcul Operei, din Cluj-Napoca

”Va rog, dacă a surprins cineva accidentul și are filmarea, să mă contacteze. Biciclistul a fugit de la locul accidentului”.

”Șoferul a vrut sa evite un biciclist. Din dreapta avea alta masina cred și din virajele dreapta / stanga s-a urcat pe mini trotuarul, care oricum e ocupat de gard și a lovit pietonul! Erau 2 persoane care mergeau pe trotuar, dar doar una a fost lovită. Au sărit în ajutor foarte mulți trecători. Eu eram la comandament. Am sunat la 14:03 la 112, iar la 14:09 deja ambulanta era acolo”.

”Nu știu cum poți tăia o bandă pentru pietoni, dar trotuarele cu lățime de minim un metru sunt perfecte”.

”Din păcate o cunoștință de-a mea este șoferul. Când am vorbit cu el, a spus ca biciclistul a plecat. Aveți idee dacă există camere de filmat în zona?”.

Cluj: Un pieton a MURIT după ce a fost lovit de o autoutilitară în Piața Ștefan cel Mare

Comentarii Facebook