Mesajul de Crăciun al Mitropolitului Clujului merge spre politicieni


Mesajul de Crăciun al mitropolitului Clujului, ÎPS Andrei, se adresează politicienilor, care trebuie să dea dovadă de unitate.

În anul sărbătoririi Jubileului Marii Uniri, care a fost posibilă datorită faptului că la 1 Decembrie 1918 înaintaşii noştri erau uniţi în cuget şi-n simţiri, observăm în jurul nostru o discordie distrugătoare.

Din nefericire, în acest an, oamenii nu sunt în armonie, sunt dispute, necazuri, neînţelegeri, am dori ca pacea Domnului Isus Hristos să vină între noi. (...) Unde sunt marii lideri ai neamului nostru din acel an astral, Miron Cristea, Iuliu Hossu, Vasile Goldiş?

Acum oamenii nu îşi mai pun problema vieţii spirituale normale. Visul de veacuri al neamului nostru a fost realizabil pentru că a fost unitatea spirituală dintre lideri, pe care dorim să o vedem reîntruchipată din nou. Domnul Isus Hristos a venit să aducă pace şi bunăînvoire între oameni pe pământ. Acum, noi, dorim multă pace şi linişte credincioşilor, în ţară şi mai multă pace între cei ce chivernisesc treburile publice”, a spus mitropolitul Clujului.

Conform acestuia, sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti este ”o ctitorie pentru veşnicie”.

Comentarii Facebook